My life.

My life.

perjantai 24. elokuuta 2012

Tää olis ihan vailla otsikkoa.

Hyvää iltaa, arvoisa lukijakunta!

Huomasin tässä, että mun blogilla on uskollisia lukijoita! Aivan ihanaa! <3 Ja mua hoputetaan kirjottamaan tätä! :D
Ja kohta me saadaan se 2000 rikki! Se on jo aikamoinen saavutus, blogi ollut pystyssä muutaman päivän päälle viikon. Muistin tossa eilisiltasella, että tosiaan reilu viikko on jo kulunut siitä, että sain VIHDOIN kauan tahtomani harrastuksen aloitettua. Samalla huomasin, että mulla on harrastus! :) Mahtavaa.
Sain mun ToDo-listasta tehtyä KAKSI kohtaa! KAKSI peräti. Kävin kirjastossa. Yksin menin, tuli erimielisyyksiä kirjastoseurueen kanssa, ni lähdin vähän rauhoittumaan. Kirjastossa hain heti ekana kirjat mitkä tiesin tahtovani ja tarvitsevani, sitte jäin vaan huviksee kiertelee. Hetken siinä palloiltuani hokasin et "Hei, mul ei oo mikää kiire minnee. se sotku ja tiskit kotona kyllä odottaa. ei töitä tällepäivälle, miks ei vois nyt vaan ottaa relax." Nappasin muutaman askartelukirjan ja pari historian kirjaa (joo, koulussa vihasin historian tunteja, mut kotikaupungin historia kiinnostaa, paljonkin.) ja istuin alas ja luin. En vaan selannu vaan luin. Mussalon historia. Vietin kirjastossa melkein KOLME (3) tuntia. Askartelukirjat piti lainata vaan sen takia, että takana kaavoja. Ajattelin joku ilta tässä kotona lusmutessa (tykkään nykyää ihan hirveesti olla kotona. sit ku viel ois siistii ni ois paljo kivempaa) piirrellä ne kaavat ja leikellä ne. Jos sitte joskus tarttee ni on mistä valita. :) Voihan niitä muutella sitte jos tulee tarvetta.

Kirjastosta lähin käymää Pasaatissa, moikkaamaan perhettä. Siäl ne herkutteli heses ku menin (onneks just lopettivat, ois voinu tulla nälkä :p) Sain myös kutsun Kristalta mennä hänen luokseen syömään. KÄY! Kanaa ja riisii. Käy. Ajattelin mennä käymään Kristalla ja sit kotii leipoo pullaa ja askartelee. No, aika sit jotenki vierähti. Kotona olis kauhee tiski ensin odottamassa, että vois leipoa ja mun uuni on välil vähän tylsä ja ei tahdo tykätä mun leipomuksista JOTEN hain pullanleipomiseen vaadittavat tavarat kotoota ja menin Kristalle leipomaan. :D Kristalla on sentään kiertoilmauuni! Muuten homma meni aivan loistavasti, mutta eipähän ollu kaulinta. Improvisoitii ja 1,5l vichypullo täytee haaleeta vettä ja eiku antaa mennä vaa. Nii, hermon. Meinas oikeesti tulla turhautumisen tunne ku epätasasel pullol yrität saada jotaa taikinalevyy, että saat puustei tehtyy. Mut loppuhyvin kaikki hyvin, ja lopputuloksena oli PARHAAT KORVAPUUSTIT mitä ikinä olen tehny. <3 "Pikkupullat" ei oo niin maukkait muutenkaa, mut neki onnistu ja oli hyviä.

Onnistuin!

Uunia vaille.

Vähän tuli tummia parista, mut ne oli silti taivaallisia.

Pullat.

Kakkakikkarepuusti. :D

Jaaa, eilenhän oli euron hanat Amarillossa. Kyllä. Oli. Tänää oli töitä. Voi kyllä. Aamulla n. puol seiskan maissa saanu unesta kii, klo 11 kello soimassa, pikasuihku ja vaatteet niskaa ja Haminaa. Pikkusen pelotti ajaa, ku en ollu ihan varma oisko mittari vähän värähtän, jos ois pitän puhaltaa. Mut hengissä selvisin perille. Pääsin sit samantien purkamaa kuormaa työmaalla, mikä oli ehkä paras vaihtoehto sen hetkiseen oloon nähden. Jos oisin vaa jääny istuu ja päivystää kassalle, oisin varmaa nukahtanu tai halunnu vajota johku pikkukolosee ja vetää vaikka jätesäkkipeitoks ja mököttää siellä. Mut ei menny ku reilu tunti ku olin jo ihan skarppina ja menossa mukana, ja mukava töipäivä oli. Paikka vähän karu, mut ihan jees. Huomenissa sinne myös, täys 8h päiväki! :) Onneksi pitkähihainen työpaita, joku vois luulla mua narkomaaniks ku näkis mun kyynärtaipeet. Allergiaihottuma TAAS päällänsä ja niitä on ihan joka puolella, ikäviä nuo kaulassa ja kyynärtaipeissa olevat, kutiaa eniten.

Eilen tosiaan Amarillossa pyörähdin.. Tutustuin uusiin tyyppeihin. Kaks herrasmiestä ja yks typykkä. Ne oli vähän omalaatusia, mut niinhän me kaikki! Jätkät kävi sit jotaa puhumaa niiden hauiksista ja jotain, mulla meni se vähän ohi.. Typykkä puuttui tilanteeseen kommentoimalla "aina teil on noi samat aiheet; liikunta tai maha-asiat." Siin kohtaa meikäl heräs uteliaisuus. Maha-asiat.. :D Mul on kieroutunut mieli, i know. Pierupierupieru, olen ku pahainen pieni lapsi. :D Mietin tossa yks aamupäivä et mikähän on päivän paras hetki. Tulin eräänlaiseen tulokseen. Kerroin tämän myös näille uusille tuttavuuksille. Maha-asiat.. Meni pöytä hiljaseks siinä kohtaa.. "Ootteko muuten ikinä miettiny mikä on teille se päivän paras hetki..? Mulla on ainaki se, että käyt heti heräämisen jälkeen kunnon aamukakalla.. " :D Kerranki meni kuulemma toinen jäbyleistä hiljaseks.. :D Eivät tainneet osata odottaa meikän suusta jotain ton tapaista. Mutta ne ei vaa tunne mua. :D Hyvät ystäväni kyllä tietävät, että tollanen on ihan normaalia meikäläisen suusta. Terveisiä vaan äkkiseltään mainittuna; äiti, Niina, Krista, Julius, Rony, Sami, Sere.. :D Tunnistatte kyllä itsenne keitä tarkoitan, vaikken nimeänne maininnutkaan. :)

JA jos te eilisiltaiset baarituttavuudet satutte tätä lukemaan ni MOIKKULI vaan! :))

Mulla ois vielä vaikka kuinka hirveesti jutunaihetta! Huhhuh. Tahtoisin kirjottaa, mutta pitäs nukkuaki. Tahtoisin kirjottaa, mut sit täst tulee ihan älypitkä! Mut huomisesta en tiiä miten ehdin/jaksan.. Eli ehkä miä vähän viel jatkan. :)
Movies. Elokuvat. Kauhuelokuvat. Trillerit. Jännärit.. Hrrrrr.. Mulla on nykyään joku ihme fiksaatio kauhuleffoihin. Muutama vuos takaperin en voinu sietää. En tykkää kyl vieläkään siitä, että säikähtelee mut silti samal se on niin ihana tunne! Ja jotenki se piinaavuus, ai että! Voisin joku pvä listailla katsomisenarvoisia leffoja teille. Tai siis ne on sellasia joista meikä pitäny, kaikilla erilainen maku ja joku saattaa ajatella et "ihan paska" "ihan lällykkä" "kukaa tollasta kato".. Ois pari sellasta must see- leffaa nyt tiedossa. :p kattelin tänää pari traileria.. Ne myös teille mainitakseni:


  • The Woman in black. (Daniel Radcliffe näyttelee, vaikutti hyvältä!
  • The Haunting in Connecticut.
  • Splinter.
  • The Rite. (Herra Hopkins tässä.)
  • P2.
Mutta nyt kettu kuittaa. Katellaa mikä huomisen päivityksen tilanne. Mutta olen oikeesti iloinen teistä, ketkä jaksatte lukea mun hölmöjä jorinoita. <3 Sainpahan nyt vihdoin kirjotettuu tänki. Välil piti kattoo telkkarii. Katoin Kurjat Kuppilat boksilta, meinas mennä meikäl hermo sen kokin kans, eikä Hra. Ramsay oo niin kauhee ku vois luulla :)

XoXo, Jane.. <3

Ps. Toivon et siä Janni oot nyt oikeesti jo nukkumas! ÄITI, mulle saa tuua tuliaisiiiiiii ;DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3