My life.

My life.

lauantai 18. elokuuta 2012

Ps. Love You, My Sisters.

Heippuli!

Eilinen päivä oli ihan täydellinen! Aijai! <3

Melkein meillä kaikilla on sisaruksia. Yksi tai enemmän. Te joilla on, tiedätte sen tunteen, ku hiljaa mielessänne ajattelette pahaa ja kiroatte "sen pahaisen kakaran", etenki jos kyseessä nuorempi sisarus. Samalla, takaraivossa kumminki jyskyttää tieto siitä, että se on vaan sisarrakkautta! :)
Itse oisin kovasti tahtonu isoveikan elämääni. Emmiä sitte saanu sellasta :D Sain kaksi maailman ihaninta pikkusiskoa! <3 K, ikäeroa 3,5w & J, ikäeroa 11w. K:n kanssa eletty yhteinen aivan ihana lapsuus. J:n syntyessä elin jo nuoruutta ja tulossa teini-ikään.
Äitin odottaessa J:tä, meillä oli n. puolisen vuotta aikaa totutella ajatukseen, että meille tulee vauva. "JEEE MEILLE TULEE VAUVA!!" Samalla oli vähän epätodellinenolo. Olin tottunut siihen, että meitä on vain kaksi. Minä ja K. Meillä oli meidän omat jutut. Reissuunki ku lähtään ni takapenkillä ei olekaan enää sitä yhtä  tyhjää paikkaa, mihin tietenkin lelut ja kaikki tärkeä laitetaan matkustamaan.. Meillä ei ole sitä pientä ihanaa nyyttiä tuoksumassa vauvalta, ja ne ihanat pienet vaatteet kaapissa, ja pienen pieni sänky.... IHANAA MEILLE TULEE VAUVA! <3 Niin meille sitten syksyn alussa tuli pieni prinsessanyytti. Tuosta hetkestä tähän päivään, en vaihtais hetkeäkään! Meitä on nyt kolme ja hyvä niin. :)

Eilen päivällä hörpiskelin myöhäistä aamukahvia ja olin tekemässä lähtöä työkkäriin. Puhelin piippas tekstiviestin. "Haluutko lähtee tänää johonki synttäriaterialle..? :) - K-" Haluan. :)
Jo se, että vietetään kahdestaan siskosten laatuaikaa K:n kanssa, on ihan huippujuttu. Ja K:n diettiloppui, on vielä parempi. :D Tykkään tehdä ruokaa, ja yksin sitä on tylsä tehdä/syödä. Yhessä vaiheessa K oli melkee aina meikän luona ruoka-aikaan. Kolmen viikon aikana tuli monta kertaa sellanen hieno idea et kävis hakees safkatarpeet ja leffan ja menis K:n luokse kylää ja tehtäis siin sit sapuskat ja nautittais elokuvasta. No ei niin voitu tehdä ku K:lla oli joku tyhmä kuuri menossa. (Eilen se loppu! <3)
Selvisin työkkärista ja siirryin K:n lukaalille, auttamaan raivauksessa ku uusi sohva tulisi kotiin vihdoin, ja K:lla vasemmassa lavassa joku lihasjumi, Saatiin uus hieno sohva MELKEIN itse kasattua. Saatiin apuun kaksi "työmiestä", mut lopulta me itse ne hommat tehtiin. :D Se sohva ON HIENO! Ja iso. Mut ei liian iso kyseiseen huoneeseen.
Sit vaa suihkuilut ja eiku syömää.
Tehtiin samalla pienimuotoinen road trip. Käytiin Kouvolassa aterioimassa. Luovutin kuskin paikan menomatkalla K:lle, koska itellä oli ollu vähän semmonen töhö-olo liikenteessä eilen koko päivän.
Just löydettiin meille yks pöytä ravintolasta ja vallattiin se kunnolla.
En muista milloin oisin viimeks ruokaillu pitkän kaavan mukaan. Ensin oli alkupalan alkupalaa (nachos ;D), tuli alkupala, pääruoka ja jälkkäri. Olin koko päivän innoissaa ku pieni lapsi, K:n puolesta ku se sai nyt syyä pitkästä aikaa IHAN MITÄ SE TAHTOO. Saa juua limpparia ja saa syyä perunaa etcetc. Ei tarvinu ku puolikkaan annoksen pääruokaa ni K:n oli jo pakko avata nappi housuista ku EI VAAN MAHDU ENÄÄ, toinen puolikas jäi syömättä sitte. Takaspäin sain itse ajaa kurpitsan kotiin, K: ei kyenny. Ähky. Siinä se rohnotti puol kuolleena repsikas housuist nappi auki ja ei jaksanu edes puhua. :D

Haettii sit vielä pari leffaa ja leffanamit makuunista, kun päästiin Kotkaan.
Vuosaari ja Silent House.
Uudella sohvalla oli mukava röhnätä.

XoXo, Jane.

Ps. Hyvää matkaa mummolle vaarin luo ilmavoimiin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3