My life.

My life.

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Nyt helpompi hengittää, hetkellisesti.

Huomenta!

JEEEE, jo yli 500 katselukertaa tällä!

Olipahan mielenkiintoinen yö. Heräsin puol neljän pintaan, siihen ku yskin. Yritit vetää henkeä, että saat kunnolla yskittyä, mutta kun se henki ei vaan kulje. Mietin et johtuiskohan tää mahdollisesti näistä allergiaoireista, jos se ois vaikuttanu hengitysteihin. Nyt aamusella on ollu helpompi jo olla. Ei oo yskittäny, se on positiivista. Henki pikkusen rohisee ja pihisee.

Päivän suunnitelmatki meni uusiksi. _Taas_. Ei sinne Kouvolaan tartten mennä tänääkään. Noo.. Ehkä nää asiat joskus selvii.

Mun päivää pelastaa ihana Jossu! Lähtää sen kans pikkusen kaupungille pyörähtää, ja meiän yhteinen "lempipuuha" on ilmeisesti syöminen, ku aina ku nähää, mennää syämää <3 Tosin, Jossulla se ei näy missää, meikällä kyllä näkyy. :p Mut pitää vähän naisella olla mistä puristaa (VÄHÄN ? ) :DDD Joo taas tällänen kriisi.
Pitkästä aikaa vois nappasta kameran mukaan pihalle, ois kiva käydä kuvailees pitkästä aikaa jotaki. :)

Mut tää nyt on tämmönen pikkupäivitys, ku pakko päästä kirjottaa (oon ihan hulluna tähän! <3 ) mut ei tossa yön aikana tapahtunu oikein mitään ihmeellistä.

Hei kertokaahan mulle viisaampina, missä kohtaa menee työpaikkakiusaamisen raja? Mikä määrittää sen olevan sitä itseään. Joka työpaikassa on aina se yks ärripurri. Palataan illalla siihen lisää.

Nyt tälleen hetkellisesti työttämänä nautin näistä aurinkoisista päivistä, ehdotan Jossulle jos mentäs käymää vaik rantsus hakees vähän väriä talvea varten. Ihanaa ku paistaa aurinko!

XoXo, Jane.

Ps. Meiän haisulist tulee taas huomenna supersöpö ^__^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3