My life.

My life.

tiistai 28. elokuuta 2012

Poppareita ja pizzaa!

Heippu kaikille!

En jaksanu eilen avata konetta joten jäi päivityski tekemättä ja sunnuntaina ei illalla enää ehtiny. Käytii äitin, isin ja Jannin kans Robbaris eka vähän ostoksil (äiti oli tosi kiva ja osti mulle kengät ^__^ söpöt vaaleensiniset.) ja käytii Erkanis haukkaas energiaa. Isi ei ollu ikinä ennen käyny :o Otettii Jannin kans salami-turkinpippuripizza puoliks.. no, lopulta miä jaksoin syyä vaa 1/4 ja Janni sai loput! Pitäähän se kasvavan teinin saada syyä. <3

Jäi sunnuntaina Walking Deadki kattomatta, meil oli Kristan kans parempaa tekemistä. :D SUNARIT! Hyvät oliki..
Sillee kivasti oltii jo ennen kahta kotona nukkumassa.. :D Eilen saatto olla vähän vesi/mehu/limujano aamusella ja nälkäki iski. Kristan kans oli ollu puhetta et darrasapuskamätöt tehää sit maanantaina, en viittin sit kotona mitää alkaa taikomaa. En uskaltanu soittaa Kristalle jos se on viel nukkuus ku ite olin hereil jo 12. Nälkä kävi sit lopulta niin kovaks et hätäapuna oli pakko tehä vähän poppareit. :D Ja viel komee kulho kaikenlisäks. <3


Lopulta uskalsin sit joskus kolmen-puol neljän pintaa soittaa Kristalle et mites ois kauppareissu. Sapuskaideaki oli meikäl valmiina. Tehdään pizzaa! Tehtii sit ite pizzaa. Tai siis.. Niin. Tehtii kaks PELLILLISTÄ ku miä tahdoin jauhelihaa, tomaattii ja turkinpippureit ja Krista huoli tonnikalaa (<3) ja homejuustoo (yäk!).. Miähän se sit taikinan tein. Ja levitin taikinat pelleille. Se on se ehkä ärsyttävin vaihe pizzan tekemises, ku se ei vaan tahdo asettua! :D Eilen ei onneks kerenny mennä hermo, melkee vaa. Johtu siit kaameesta nälästä! Piti vetää vähän salamii sillee ruuanteko ruuaks :DD Krista ja Nipsu tyytyväisinä vaa istu sohval ja meikä teki! Ei ois uskon et Nipsu oli meist se jolla EI ollu oloi.. :DD Eilen oli niin levottomat jutut koko porukal et oivoivoi..XDXD Hauska ilta oli, kyllä! Hauskempi ku sunnuntai. Ja Janne, se puhuu nopeesti ja paljon! Miä oon löytäny vertaiseni sen suhteen! :D Tänään myöskin ruokalistalla pizzaa! 

BB...! BB..! BB..! 
Joo kivaa jee se alkaa joojee! Mutta.. En jaksaisi, että facebookissa jokailta jengillä siellä ennen kymmentä et jee BB tai 24/7 ihQQQQ! Minäkin tulen seuraamaan tätä uutta kautta, en omista enkä tule omistamaan 24/7 joten jättäkää mullekki jotaa iloa illaksi ku seuraan koosteet :) älkää spoiltako kaikkea. Äitil kyl on 24/7, joten siellä sitä tulee ehkä seurattua. Voin sanoa että blogiini tulen todennäköisesti päivittelemään kyseisestä formaatista, mutta ne keitä ei kiinnosta ei silloin tartte lukea! :) So simple.
Tälle illalle sovittii Kristan kans et pidetää uuden kauden avajaiskatsomo..! Pitänee vielä muistuttaa.
Voidaa sit kovaan ääneen arvostella ja haukkua ja ihastella :D Nyt jo tekis mieli mennä kattomaa subin sivuilta, mitä siel tapahtuu/ketä siel on mut odotan iltaan! :) (joo oon sori vähän toistan ittenäni: 24/7 24/7 24/7 24/7.... :D )

Kyl on kauheen kiva tulla kotiin ku tääl on siistii! Ei mitää överisiistii mut sillee et tääl näkyy lattiat ja mahtuu liikkumaa ja tiskiäkää ei ole! :) Nyt voin jopa esitellä teille asuntoani pikkuisen. :D Saatte kuvan vain keittiöstäni ku läppärin muistikorttiasema päätti lakata toiminnasta ja pitäs buutata kone sen takia :) (pahoittelen puhelimen kameralaatua. Löysin sieltä panoramakuva-asetuksen ni oli pakko kokeilla, siistii! :p)


Ovelta.


Huomenna alkaa sit kakkujen väsäys! JES! Voileipäkakkua ja juustokakkua. En malttais odottaa, mukava päästä touhuamaan. Otan kameran mukaan ni voin sitte teillekki ottaa todistusaineistoo et ite teen ja ehkä sit siit työntuloksestaki :D Perjantaina on sitte hautajaisten jälkeen alettava valmistelee lauantaisia kakarakestejä! Aiheena munki lemppari SPONGEBOB! <3

XoXo, Jane <3

Ps. Aamusin kyl huomaa kuinka syksy hiipii OIKEESTI.. Palelee, pitää vaihtaa yöasu topista paidaksi :D Hartiat ihan viluiset ku herää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3