My life.

My life.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sunnuntailöhö, nautinto.

*haaaaaukotus*

Tää päivä on menny niiiin maatessa. Joskus kakaran inhosin sunnuntaita, ku aina sillo oli harmaata ja satoi, ja kotona oli aina lihapäivä sunnuntaisin. Aina se liha ei ollu niin hirveen hyvää ku oli läskii ja jänteit ja ei hyvä.. :s
Nykyääki vois olla lihapäivä sunnuntaisin jos vaa ois mahdollista.

Oon viettäny lähes 24h sängyssä. Eilen iltapäivällä kotiuduin joskus neljän jälkee, ku käytii kaverin kans kahvittelees. Sisko kutsui mut luokseen syömään ja kyläilemään, sanoin hetken olevani kotona ja et yritän saada raivattua kämppää. Hetken sit järjestelin tavaroit ja tuli olo et pakko käydä kyl vähän huilii. Nappasin koneen mukaa sänkyy ja hetken siin facea selattuani, huomasin olevani ihan äärettömän väsyny. En ikinä nuku päiväunia, mut eilen oli vaan pakko laittaa silmät kii.. Nukuinki siinä sit semmoset 3,5h ja ajattelin ku heräsin et "heippa yöunet".. Lähin pyörähtää makuunis AUTOLLA, ku oli niin laiska olo et ei vaan jaksa.. Ei siihenkä reissuu kauaa menny, mut koko ajan haaveilin olevani kotona seurustelemas miun tyynyn ja peiton kans. Jaksoin sinnitellen olla 4h hereillä, ettei aamusella sit ihan kukonlaulun aikaan heräis, ja puol kahden mais luovutin ja laitoin simmut kii. Aamulla havahduin johku ja huomasin kellon olevan 8.30. Turhan aikanen vielä nousta :D Silmät takas kiinni ja se oli taas se sekunti jo ku täydessä unessa. 12.50 havahduin ja keräsin voimani ja nousin.. Väsytti edelleen. Siitä asti sit ollu ihan silmät ristis ja voimaton olo. Kaupassa jaksoin käydä, nälissäni kun olin. Ja olen edelleen. En oo yksinkertaisesti jaksanu tehdä mitään.
Ja ostin viel lisää jauhojaki ja kardemummaa et oisin leiponu pullia! :) Jääkööt ne huomiselle. Kauheesti tekee mieli korvapuusteja. Jos ne vaan kerranki onnistuis.

Eilen iltasella kyl selvisi sitten tämä epänormaali väsymys.. Se aika kuusta. Hieman rankempana näemmä. Huomenna kyllä otan itteäni niskasta oli kuin väsy tahansa! :) Uus viikko uudet kujeet.
Nyt jatkan tät pötköttämistä ja arvon hyllystä leffan seuraksi.

Ps. Tää on ihan kivaa vaa löhötä ja olla ilman kiirettä. Muistin et mul on avaamaton paketti jädeä pakkases. Sen seuraksi kinuskikastiketta. Vedin överit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3