My life.

My life.

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Löhöpäivät on kivoja.

Töttöröö!

Laiskapäivä! Löhönny puolet päivästä kotona, ja toiset puolet porukoil pelannu netis jotaa topkanin pelei, isi varmaa ajatteli et ei toi lapsi ihan terve oo ku raivosin aina välil yksinää ku mokasin :D Ja isin tuurilla kävi just sataa vettä ku piti alkaa ajaa nurtsii.
Mammalle kävin legginsit lauantaiks hakees henkkamaukalt, toivotaa et on hyvät! :)
Meil tosin pieni problem kakkujen kans. Tarvitta kalakakkuun Jalostajan lohitahnaa, ja EI LÖYDETÄ SITÄ MISTÄÄN! Äiti kiertäny Prisman ja äsmarketit ja Citymarketin ja Euromarketin etc.. Miä kävin tänää Mussalost kattoos, Karhulast Valintatalost, äsmarketist ja jopa LIDLIST. Ja ei löydy. Joudutaa varmaan sit turvautuu ABBAn pahaan tahnaan. Tehää kakkui vähän yötämyöten, ku äitil liian tuoreit leipii ni pitää vähän aikaa antaa vetäytyy. :)

Eilen kävin vähän kävelyllä Sapokas. Nappasin kameran mukaan. Muutaman turhan kuvan sain räpsittyä. Hetken palloiltuani muistin et sielt tulee BBextra ja lähin tallailee himaa, olin himas joskus 18.52 ja onneks olin. 8min eteenpäin kotiintulosta ku menin keittiöö lämmittää safkaa ni jo satoiki vettä. :) Ei siinä jos ite ois joutunu sateenraiskaamaks mut toi Canon ei välttämättä ois siit tykänny liiemmin.

BB-kausiki saatu alotettuu, muutama mukavan oloinen asukas, mut voi helvetti mikä kanalauma :D Ihan kiva et siel on vähän tommosia vanhempia naisia, ehkä ne "pitää jöötä" siel :p Ja mitkä ne oli sen yhen tattoot! <3
Oon jo ihan kypsä siihen Katarinaa, se ulos!

Naapureil taitaa molemmil olla jotkuu tsembalot meneillää tuol. Kummaltaki puolelta kuuluu sen verran älämölöä. Se on vaa kateus mikä tääl puhuu!! :D Noo eivaan, siinähän kemuttaa, ei mua haittaa. Miä lähen koht takas porukoille, tulin himaa vaa pesee pyykkii ja jorisee tyhjänpäiväsii horinoit :)

Tässä muuten teille ERITTÄINerittäin kova biisi! Tää vaa paranee mitä useemmin kuuntelee. Toi miehen ääni on niin <3 Love this song. Hrr, menee ihan kananlihalle.

Laittelen tohon alemmas vähän kuvasatoa eiliseltä. :) Muutaman kuvasen.









Kettu kuittaa! 

XoXo, Jane.

Ps. Nähää huomen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3