My life.

My life.

tiistai 14. elokuuta 2012

Syntymäpäivänaamu!

Ei näis synttäreis enää samanlaista hohtoa ole ku muksuna. Harmi. Pentuna se oli se "vuoden kohokohta" ehkä joulun jälkeen. Okei, kyl se joulunki voitti. Sait hehkuttaa kavereille koulussa jo 4kk aikasemmin millon on synttärit ettei _ne vaan unohda_. Ja sit ne LASTENKUTSUT aijaijai, sanon vaan. Oli jäätelöö, piprui, kakkui, karkkii, sipsui ja poppareit, leikkei ja ylläripussit vieraille. Vierailla mielenkiintoset vaatteet, puhumattakaan omista kivoista ysärimekoista. Ja aina saanu "synttärilahjaks" koulun alotuksen, sillon se vähän ärsytti ku loma loppu, mut myös samalla jännitti lähtä taas kavereit kattomaa.

Tänä aamuna unen sekaan kuulin ku puhelin piippas (arvatenkin pari onnitteluviestiä) muutaman kerran. Äiti, isi ja mummi muisti minua. Herättyäni innoissaa juoksin koneelle kattomaa kuinka moni facessa onnitellu (on kauheen kiva lukee niitä "onnea, onnittelut, etc... ^__^), pääsin facee ja YKSI!!! Yksi.. Mitä ihmettä. Tuli vähän pieni pettymys, viime vuonna niitä alko satelee jo puolen yön jälkeen. Oivoi. Mut ei anneta sen masentaa! :) -HAA selvitin ongelman. Aikajana oli heittäny meikältä tiedot piiloon, ja siellä se luki "älä näytä syntymäpäivääni aikajanalla." Joo hei kiitti vaan.

Jos kokeilis aamukahvin keittää (en yleensä juo kahvia) ja sais rytkyt niskaa. Pankkiihan se ois painatettava ja tämän jälkeen lähtä Kouvolan suuntaan. Ainut vaan et olotila vähän mielenkiintoinen. Puoltoist-kaks viikkoa sitten oli maailmankaikkeuden räkätaudis. Kuumetta ei juurikaan ollu, mutta voi sitä nenäliman määrää. HULLUA. Siihen kylkeen yskäki vielä. Noo pahimmasta toivuttuani, lähin työmaalle tuurailee. Nyt tää on alkan mennä mielenkiintoseks ihan tosissaan. Toissailtana kaameita yskänpuuskia ja kumisevasti. Eilen päivällä sama homma. Mulle määrättii allergiaoireisiin tommonen jauhepiippu. Sitä sitte yötä vasten, ku kauhee rohina ja pihinä kuuluu keuhkoputkest. Tänää se alkoiki sit jo heti herätessä. Tää on ihan kauhee tää yskä. Kumisee ja rohisee ja pihisee ja KOKOAJAN yskittää. Menee välil jo refleksii asti ja alkaa yökkii. Mietin et voiskohan olla keuhkoputkentulehdusta. Jos huomenna vaikka soittais terkkarii ja kävis selvittääs, tänää ei ehi.
JA.. Täytyy valella kerros kortisonirasvaa ennenku himasta lähtee, meikällä _taas_ allergiaoireet näemmä ilmottaa olemassaolostaan. Oon aivan ku vesirokkonen lapsi, yhtä laikukas tällä hetkellä. Tosin naamassa ei onneksi ole. Kaulassa kyllä on ja ne läntit on kipeitä ku raapinu ne rikki. Viimeks oli isompia ja vähän vähemmän, nyt on pieniä länttejä ja _paljon_ ja kaulasta alaspäin ihan tonne polviin asti. Kiiiiva. Lähen nyt rasvailee et ehin ajois liikenteesee, meikässä tota pinta-alaa jonku verran vaik lyhyt oonki! :D

Adios!

ps. Olkaa varovaisia liikenteessä, siel on niitä ISOJA reppuja ja niiden takana (tai edessä miten sen nyt ottaa) pieniä ihmisiä tallustelemassa. Itse lupaan olla varovainen myös. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3