My life.

My life.

maanantai 20. elokuuta 2012

Askarteluja ja aarteita.

Tsau!

Eipä tullu sitte leivottua pullaa.. Ei jaksanu tiskata, ni otetaan uusi yritys huomenna sitte. Oon taas pyhittän tän päivän laiskuudelle. Huomenna on oikeesti pakko ottaa itteää niskasta kiinni ja ruveta toimimaa. Pyykkiä pesin kyllä, mut tuolla ne on edelleen koneessa. Että osaa ihminen olla laiska! :D
Yritin opetella juomaan kahvia ja viikon verran siihen pystyin. Tai opin joo tykkäämään sen mausta enempi ku ennen, mutta ei taida meikäläisestä olla jokapäiväseks kahvinjuojaks. Viime viikol eräänä päivänä alko hurjat tutinat jo ENNEN ku kerkesin keittää kahvia, join sitte pari kuppia ja ne tutinat vaan paheni. Koko päivän ole tosi huteran tutunen olo ku tärisytti koko päivän. Ei se ulospäin näkyny mut sisältä tuntu ihan hyllyvält hyytelölt :DD Tänää aamulla oli sitte samajuttu ku join kupillisen kahvetta. Aloitin aamuni (krhm, päivän, 12.50 :DD) lukemalla mangaa. Oon taas hullaantunu Conaneihin. Yam. Ahmin niitä kirjakaupalla.
Pieni salapoliisi
Oisin tahtonu alkaa seuraamaan Täydellisiä naisia ku ne nyt kerta alkoi ihan alusta uusintana. Viime viikolla näin 15min ekan jakson lopusta ja tänäänhän sitten taas tyystin unohin. Voi nenä. Tähän mennessä olen kyseistä sarjaa seurannut yhteensä varmaankin 5 jakson verran. :D Vaikuttaa hyvältä sarjalta ja pidän "ulkoasusta" kivasti kuvattu ja värit miellyttää silmää. Mut einiinei. Kerta on harvapää ni on harvapää.. :D


Pyhitin tämän iltapäivän/illan myös askartelulle. Pitkästä aikaa istuin alas ja kulutin aikaani saksien ja liimaten etcetc. Harmi vaan, kun meikäläisen tekeleet näyttää siltä ku ne ois tehny joku ekaluokkalainen. Ehkä miä joskus kehityn. Ideoita on vaikka kuinka, mut niiden toteutus on ihan toista ku ei osaa piirtää eikä näköjää oo lahjoja suotu tälle lapselle. :( Saatte ihan omin silmin nähdä.. :D Laatu vähän pissii, enkä jaksa käsitellä kuvia mitenkään. :)


Tässä tän illan saldo. Laitan alemmas vielä joitain aikaisempi askarteluja.
Minikortti ja aivopieru.

Tyttö ja linna. Teki mieli kokeilla miten onnistun. En kovin hyvin :D

Jaha.

Vanhempia askarteluja...
Ei ole missään aikajärjestyksessä. :)

Pojat rivissä.


Skräppäsin Annille ja mummille joululahjaksi laatikot. Äitille tulitikkurasiahässäkkä.

Pahoittelen kuvien laatua, kännykkälaatu.
Tästä alotettiin.

Pee oli pikkusen hankala mut kyl siitäki selvittii :)

Annin omasta sivukuvaa ni hahmottaa miten toi on, päältä otettuna vähän epäselvä tuo A (ainaki kuvissa) Luonnossa näkee paremmin.

...

Nää on kyl ehkä meikän ylpeydenaiheita, ainoat askartelut mitkä on oikeesti onnistunut.

Annin boksi päältä. Kyllä sen A:n erottaa sittenki. Kirjaimen päällystys oli hieman hankala.  Boksin kansi päällystetty, jonka jälkeen päällystin A:n toisesta paperiarkista yrittäen saada saman kohdan esiin kuin mikä jäi A:n alle boksin kannessa. (Ottakaa tosta selityksestä nyt selvää :DD)

Äitin tulitikkurasia.

Äiti tosin ei eka tienny mikä toi on ja miten tota ajetaan.. :D

Pirjolle hätäiset 60v onnittelut. :) Keskeneräinen kortti.

Kuvailin myös mulle tärkeitä esineitä, mitä löytyy kotoani. Niillä on tunnearvoa.
AARTEITA! <<<- Tuolta voitte käydä katsomassa, jos huvittaa! :) Lisää tulee kuhan jaksan kuvailla! :) 

XoXo, Jane.

Ps. Tahtoisin kaikkea, mut kaikkea ei voi saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3