My life.

My life.

torstai 30. elokuuta 2012

Hojohojo!

Heelloo!

Ei mun sitte eilen tarvinnukkaa tehä sitä voikkarikakkua. Äiti sen sit teki.. :D "kato siä vaa vierest..:D" OKEI.. Kattelin sit BB:tä.. Noo ei sillä niin väliä vaikken saanukkaa sitä tehä, saan ainaki syyä sitä ja SE ON PÄÄASIA! Mamin voileipäkakut on PARASTA!!! Maistuis varmaan teillekki. ;) Saan juustokakun kumminki tehdä, menen taas tänää porukoille toteuttaa itteäni.. :) Saatte sitte kuvia kakuista.
Koht teen täst jonku ruokablogin.. :D Tosin eipä ois yhtää kummosempi ajatus aina sillon tällön heittää teille jotaa reseptiä johku herkkuihin. Ite vaa nykyää niiiiiiin laiska tekemää. Jos joku kantais ainekset nenän etee ja hoitais sen loppusiivouksen ni sitte tekisin vaik kuin paljon! Motivaatio aina välil nollissa, mut sit ku se kipinä iskee ni.. :)

BB:n jälkee sit livistin ja lähin ajelee kaupunkii päin.. Olin niin herttanen ja ystävällinen, ku tiesin ystäväpariskunta menossa kaupunkiin päin kans, ni soitin ihan vaan kysyäkseni millä ovat menossa ja tarjosin kyytiä :) Taksilla oisivat menneet, ja ne oli ihan mun matkan varrella.. Sitte Nipsu kans kyytii ja _huoneelle_.. Taas.. Euron hanat..Sit aateltii kavereiden kans käydä Soolos kattoos mikä meininki, ku meikäläistä ei se Cheekin alkava keikka niiiin hirveesti kiinnostanu. Käveltii Soololle ja nähtii se väenpaljous. Harvemmin tarttee Sooloo jonottaa.. Ei jaksettu, ni käännyttii takas huoneelle. Sinne ku päästii takas ni just Herra Poski alotteli keikkaa siinä.. Pakkohan se sit oli päästä näkee. Aitiopaikalta vielä ja VOI LUOJA MIKÄ MIES! Voi luoja mikä meininki! Ihan tajuton! Olen erittäin iloinen, että nyt näin ekaa kertaa kyseisen artistin livenä. TYKKÄSIN! Miä TYKKÄSIN! Oli kyl hienoo! :)
Ja nyt mul on varpaat aivan s**tanan kipeet, ku korot jalassa eilen ja tanssin lähes koko illan. Auh. Kotii ku pääsin yöllä, koin pienen nälän tunteen (Jossu: Muista ne 4 nakkia! ;D) ja tein sit lämppäreit viel pienes huppelipöhnäs. Ihan hyviä olivat :D
Kiva kyl ku meni sillee muutaman voimin ni ei oo oloi, ilta meni hienosti ja tällee herätessäkää ei oo mitää oloi. :)

Nyt noi pyykit tuolt koneest kuivuilee (piti pestä uusiks ku ei eilen jaksan ripustaa :s ) ja jossain vaihees sais ittesä ihmisen näköseks ja ulos. :)

XoXo, Jane

Ps. Te kuulette must vielä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3