My life.

My life.

tiistai 14. elokuuta 2012

Synttäripäivän ilta.

Moikku vaan!

"Pihinäääääää...Köhköhköh.. Pihinäää..."

Ei ollu synttäripäivä ihan niinku lapsuudessa, mut melkein yhtä kiva! :) Sain onnittelujaki iiihan hirveesti! <3 Harteilta putos 75€:n kivitaakka, positiivista. Kävin tänää piiiitkästä aikaa "ajan kanssa" moikkailee ystäviä, muutenki ku nopeesti vaan ovelta "moi, pitää mennä taas" http://www.facebook.com/pages/EMs-tattoo-piercing-studio/346963785327810 , hienoja uusia koruja laitettii näytille ja jauhettii gaggaa. :) Ja tänää vihdoin.. _vihdoin_ sain tyydytettyä mun KEBABhimon. Monta päivää, monta viikkoa jo tehny mieli kebabbia, ja tänää.. <3 Kiitos ruokaseurasta Emppu, Mika ja Arttu.
Ja ei toi vanhuus näemmä tuu yksin. Olin tänää unohtan kahvinkeittimen päälle kotoa lähtiessäni. Onneks jäi liru kahveeta pannun pohjalle ni ei kärähtäny.

Eikä mun päivä nyt ihan täysin "minäminäminä, itsekäsminä"-päivä ollu. Olin lähdössä Mussalon kautta porukoille ajelee ku huomasin Keskuskoulun bussipysäkillä pari kaupan vakkariasiakasta bussia odottelemassa. Poimin poijjaat kyytii ja saivat kyydin melkee kotiovelle asti, ei tartten vaivautua pysäkiltä kävelee kotio. Jei. :)
Piti mennä porukoille asti hakemaa rasvausapua.. Allergiaoireet taas niin pahana. Ympäri kehoa kuivia punasia, kutisevia läiskiä. Kaulassa jo rikki raavittuja ja kipeitä. Ja tuntuu ku noi vaa lisääntyis. Nyt pitää yrittää tosissaa välttää allergiaa aiheuttavia asioita. Etenki sipulia, kyynel. :(

Kävin myös katsomassa, että onko se Koksin terveyaseman iltapäivystys samanlainen ku aina ennenki. Aattelin et keuhkoputkentulehdusta ois tyrkyllä, oireet omasta mielestä vähän viittais siihen. (Muutamaan otteeseen aikuisiällä sairastanu, oireet aika tunnistettavissa.) Kauheet yskänpuuskat alko jo toissailtana, eilen päivällä tuli taas ja tänä aamuna alotin yskimää heti herättyäni ja ei juurikaan ollu rauhottunu missään vaihees. Hengittäessä tuntuu ja kuuluu rohinaa. Pohdin pitkin iltaa, että mennäkö vaiko ei, sitte päätin et pakko, ku tuntuu et joku pikkunorsu/dino istuis rinnan päällä.
Alku vaikutti lupaavalta. Soitin 19.40 ja jonottamatta heti läpi. "Tulkaa ilmoittautumaan kello 20." Joo no eiku menoks. Siinä sit ilmottauduin ja odottelin jonku ~5minaa, jonka jälkee otettii tulehdusarvot ja vähän "kuulusteltii." (Kuulusteluilta ne niiden kyselyt aina tuntuu ku meet teekoosee. Kauheen tenttaavasti ja arvostelevasti ne kyselee.) Tulehdusarvot näytti alle 8. Hoitaja sanoi, että mun oireet ei nyt varsinaisesti oo päivystys settii, mut "ku toi henki nyt pihisee ja yskä on raju, ni annetaa sun olla. Mee tohon lääkärin huoneen etee odottelee." Käskystä. Siinä sit ~50min odottelua. Mitä ihmettä ne päivystyslääkärit siel oikein tekee? :o kysyn vaan. Mua ennen oli pieni tyttö, jolla oli mun "kamalaan yskään" verrattuna AIVAN HIRVEE yskä. voi pientä. Se oli jo pari tuntia viettäny siellä äitinsä kanssa. Sain lopulta reseptin yskänlääkkeeseen , koska "Keuhkot kuulostaa ihan hyvältä, mut lopeta se tupakointi.." Sama virsi, aina.. Noo katotaa mitä huomen aamul tapahtuu. Meenkö takas teekoosee, kuten kävi viime kerralla. Hörppäsin tossa äsken Mustaparran yskänmikstuuraa (joku apteekin mikstuura, ostettu joskus syksyllä :D ei ollu se mitä lääkäri nyt määräs, apteekit oli jo kiinne.), mut ei sitä aamulla uskalla ottaa, kolmio koristaa pullon kylkeä. Meikä ei muutenkaa liputa yskänlääkkeiden puolesta, ku yskä pitää yskiä pois, mut nyt oli poikkeus ku menee hermo..
Onneks oli toi Rony mukana ni ei tartten yksin menettää hermoja terveydenhuollon toimintaan.

Lähden tästä vähän imeskelee tot "astma"piippuu ja yrittää ottaa unta. Huomenissa se ois se Kouvolan keikka sit edessä, tänää ei tarvinnukka lähtä.

XoXo, Jane.

Ps. Iltapala oli _GOOOOOOOOD_. Sydänkohtausta odotellessa.
Pps. Pahoittelen typoi, ei jaksan ihan niin paljon keskittyy ja ku yskittää niin perkeleesti. Veren maku suussa :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3