My life.

My life.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pieniä mutta mukavia muutoksia!


Moikku! :)

HIENOO, YLI 2000 menny rikki! :)) Hyvä te! :)

En o pariin päivään päivittän mitää, ku ei mulla oo ollu mitää kerrottavaa. :)
Päätin blogin alottaessani ettei mitää parisuhdekakkaa tänne tule, joten mulla alkaa olla vähän takki tyhjä aiheista ku parisuhdekakka on ainut asia tällä hetkellä mistä saisi aihetta ja PALJON. Mutta en..

Tänää oli mukava nukkua pitkään, vähän pätkittäin ja koiranunta jossain kohtii, mut silti. Parina aamuna heräilly taas kellon kans (en pidä yhtään mun herätyskellon äänestä, mut en voi sitä vaihtaakkaa ku sit en herää :s ) Viime yönä kuskin hommia tos noin. Äiti tuli risteilylt ni se oli vaa ajankysymys millo mun puhelin soi ja näytöl lukee "iskä." Tuli se puhelu sitte sieltä :) Porukoil on usein sillee et jos toinen on ollu laival, ni toinen saa lähtä juhlimaa sitte ku toinen tullu kotii, reilu peli mun mielest. Lupauduin isille kuskiks, se oli ihan fine. Mentii Capuu, ku aattelin et siel ehkä isille enemmän tuttui ja juttuseuraa ku huoneel esim. Onneks mentii, löyty juttuseuraa mullekki! :) Isi oli koko ajan lähdös tanssimaa, ja mun ois pitän mennä mukana. Joo jos oisin ollu humalassa ni kyllä, selvinpäin ei meikä tahdo hirveesti enää tanssia. Sain sit ujutettuu meikän parit kaverit sen kans lähtee tanssimaa. :D Oli kiva nähä parii vanhaa kaveriikii :)

Ja eilen ku tulin töistä, koin että nyt on muutoksen aika.. Nappasin pikkusaparoista kiinni ja NAPS.. Hiukset lyheni muutaman sentin ja sai uuden muotoilun. :) Tää on ihan tosi kiva!! <3 Epätasanen se on, mut haittaakse... Semmoset ylipitkiks kasvanu niskahiukset mitkä jätetty pidemmiks ku muualta leikattu lyhyet, ne oli niin raskaat ja tuntu ku hiuksii ei sais mitenkää päin laitettuu kuosii. Nyt se on ohi! :) Ne meni pois. Kohta painin tän kanssa ihan saman asian takia, ku ei saa laitettuu :D Pitäs käydä kampaajal tasommas ja ohentamas. Tai ku ois itellä ohennussakset ni avot. Eipähän tarvi ainaka valittaa et hiukset ois ku hiirenhäntä. :)
Toinen muutos tapahtu minun kotona.. SIIVOSIN SEN! Pyykkikonepäälle ja tiskien kimppuun. Neljän viikon tiskit. Hullua. Ne ei onneks haissu niin pahalle ku ois kuvitellu. Ihan lunkisti ku otti ni reilu tunti.. Piti käydä heittää kaverille särkylääkettäki tohon tien toiselle puolelle, siivouksen lomassa. Pyykit oli seissy niin monta päivää konees et ne hais s**tanan pahalle, piti pestä ne toistamiseen ihan aineen kanssa ja vähän huuhteluainetta perään. Imuroin koko huushollin. Keittiö on tosi pelottavan autio. Mul on aina keittiön pöydäl jotaa romuu ja roinaa. Nyt se huutais vaikka jotaa kukkamaljakkoa tai pipari/namukippoa tai jotain! Ku siel ei tosiaan oo mitään ylimäärästä lojumassa missään. Jääkaapin päällinen on kans aina ihan räjähtän. Nyt siinäkää ei oo muutkau mehu-ja maitotölkki. (uhtmaito! ja kaappi on jenkkikaappi, en miä muuten ylläis sen päälle mitää laittaa ;D ) Oli kyl niin paljon kivempi tulla yöllä kotii ja aamul herätäkki, ku on siistiä! :) Nyt en vaa raaskis tehdä mitää safkaa tai mitää ettei keittiö sotkeennu. :D Meikä ku ei osaa pitää tät järjestystä yllä, ja olla sotkematta.

Täs jos lähtis porukoille päin kattomaa Jannin uutta puhelinta (kuulemma joku Lumia..) ja askarteleepaskartelee sen kanssa sille synttärikutsukorttei JES! :) Ne olis sit ens la tiiossa, tupa täynnä 9-12w tyttöi :D

Kettu kuittaa.
XoXo, Jane

Ps. TÄNÄÄ TULEE THE WALKING DEADIN 2.KAUDEN PÄÄTÖSJAKSOOOO! OMG! <3 <3 <3 Can't wait. 21.55 kanavalla FOX.. Toi on niin huima sarja. Kolmoskautta odotellessaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3