My life.

My life.

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Syksy saapuu.

Huomenta!

Tänä yönä nukutti vähän paremmin ku edellisenä. Kahden mais pistin pään tyynyy ja simmut kii, ei menny hetki ni taju pois.

Alkaa olla jo aavistuksen syksyltä vaikuttava ilma. Sisälläki pikkusen koleahko. Peiton ku nosti päältä, ni oikein tuns sen semmosen "raikkaan" ja kolean ilman. Ooh, ootan vaa ku luonto alkaa vaihtaa väriä. Se on niin kaunis näky! Punertavat vaahteranlehdet. Sen jälkeen tosin tulee se karu maisema, lehdettömät puut, puuttomat lehdet, whatsoever. Mut siinäki on oma hohtonsa. Sitte saa viritellä kotiin kynttilöitä tuomaan valoa ja lämpöä. (Jos vaan jaksais olla  niin ahkera et kaivais viime syksynä laatikoihin pakatut tuikkukupposet.) Mut ne villasukat! Täs kämpäs ei onneks oo ihan niin kylmät lattiat ku esim. porukoilla. Niillä ku syksyllä istuu olohuonees ni tuntuu et varpaat jäätyy ihan kuolioon ja sit katkee pois.. :D Pitääki viedä sinne ylimääränen pari villasukkia, ettei tartte aina raahata mukana! :)

Monilla on se yks lempparivuodenaika. Ite en tähän kategoriaan voi itseäni laittaa. Jokaisessa vuoden ajassa on sitä jotain. Mutta kesä on kyl tosi jees! Ja pidän tästä alkusyksystäki melkolailla. Kivan viileät ilmat, raikas ilma ja helppo hengittää, verrattuna kesään. (Keväällä sitte taas niin paljon siitepölyä, että vaikee hengittää.) Ainut huonopuoli on tuo pukeutumiskysymys. Et voi ihan napa paljaana tuol painella, jengi kattoo himmeesti ja voi tulla vilu, hirveen paljonkaan ei voi pukea ku sit tulee kuuma jos yhtää aurinko alkaa paistelee.
Tahtoisin niin päästä hupparikauppaa! En tiiä mikä ihme fetissi mulla on niitä kohtaan, mutta pakkopakkopakko saada, joka syksyn kynnyksellä aina uus! (: Okei, nyt on syynä se et vanhat on pieniä :( Hyvin olen syöny vuoden aikana.

Nyt ku kesän aikana satanu niin mahdottomasti, syksy vois olla vähän vähäsateisempi. Ois kivempi ku ois kuivaa. Tosin, mulla on hienot keväällä ostetut lehmäkuosiset saappaat ni ei sen puoleen oo hätää! :) Ja mulla on auto! Mitä miä täs sateista itken. :D No ei vaa, nyt ois kauheen kiva käydä tuol vähän käpöttelemäs, lähtis tonne Mansikkalahden suuntaan ja sieltä Katariinanniemeen, siellä sen syksyn näkee ja tuntee! :)

Saan tänää tehtyä ToDo-listalta ainaki kirjaston! :) Jess, alkaa noi pokkarit jo loppumaan. Eikä tartte mennä yksin, harvinaista! Harvemmin kukaa mun kans kirjastoo lähtee, nyt MUA pyydettii mukaa.

Unohin eilen sanoa. Vähän kyllä hävetti ku  Prisman työpaita päällä, ja vaihdoin kassalta toiselle. Kädessä oli rahalipas ja mun laukku. Ja portti piippas. Aloin siin sit pohtimaa et mikä ihme se voi olla. Ei se rahalipas voi piipittää, ku tauottajat kumminki kävelee niitten kans porteista ilman meteliä, ei se voi se kulkulätkä olla, ku ei sekää kuuluis piipata. Eikä mulla laukussa pitäs olla mitää mitä siel ei normaalist olis. Sit muistin et mulla on mun muovi"kumi"nauhalenkit mukana, mut ei ne ne voi olla.. VAI EI! Pengoin siinä sit laukun ja vartija tuli sit siihen (lähinnä heitti läppää, et mitä miä taas siäl piipitän, onneks oli tuttu vartija! :D ) ja se syy löyty. Ne oli ne pirun muovilenkit! Tai niiden pakettihan se oli mut silti! :D Ne on kaikenlisäks viel Helsingist, Cybershopist ostettu et ei sen puoleen. Mut miksei ne voi siel liikkees ostovaihees mainita et niis on hälytintarrat! :D Onneks sen sai irti ni tarvin joka kerta piipittää ku käveli porteist :D


Ps. Mulla ois seuraava tattoo jo tiedossaa! Ja paikka mihkä otan sennn.. ;) Nyt vaa sopivaa ajankohtaa ja ylimäärästä rahnaa odotellessaa! :) Jaii. En malttais oottaa. Se kyl sattuu sit. :s

Pps. Nyt yritetää saaha 2000 rikki! :) Stalkkeriiit, stalkatkaa et saahaa 2000 rikki! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3