My life.

My life.

lauantai 15. syyskuuta 2012

Oh, what a day!

Heellou!

Hyvää lauantaita kaikki! :) Oon nyt näköjää siirtyny päivittelemään blogia n. jokatoinen päivä aikaisemman jokapäiväisen sijasta. Ja sillonki hyvinä hetkinä tuli päivitettyä pariinkin otteeseen. Nyt en oo kyllä pahemmin ollut kotonakaan, ollu muuta tekemistä. Kotona lähinnä käyny kääntymässä. :) Mutta, en valita.
Sisällä velloo vähän ristiriitaisia tuntemuksia kaikesta. Pää pyörällä. Ainut stressi tällä hetkellä on nuo raha-asiat, muut asiat on saanu nyt vähän väistyä. Positiivista.

Toissapäivänen oli paljon puuhaa täynnä.. :) Kuten viime päivityksessä kerroin, olin ahkerasti pessy pyykkiäki jo aamu varhaisella (jos tarkkoja ollaan ni kone oli pyörimäs joskus puol kasilta jo. :D reipas minä!) Kävin Kelassaki heittämäs asumistukihakemuksen, seki yks s**tanan rumba sitte se.. Päivä onneks parani kertaheitolla, ku soitin Liikkeelle, Empppuuuuu <3 ja lähin sinne sit pitkästä aikaa istuksii ja juoruilee. Jännästi ne jutut taas hyppi laidasta toiseen.. :D
Oltii Kristan kans myös sovittu että pidetään pienehkö juorutapaaminen. (naiset. :D ) Eka käytii häiritsees DNA:n poikii ku Krista luuli ostaneensa mädän omenan (niimpä..) Huomattii myös, että torilla pystyteltii kuvausrekvisiittaa, ja eiku parkkiin Publicin terassille tiirailee jos näkyis Franzenin Peterii. Kauheen kauan ne palloili siel joka puolel ne tyypit vaik kaikki oli pystytetty.. En nähny Peterii.. :( Sit ku lähettii liikkuu torilt ni sit oli parkkipaikka suljettu ulkopuolisilt ja ilmeisesti alottivat kuvaukset.

Lähin torilta tallailee Vellamolle, mulle annettii tärkee rooli (joo ei liity toho leffaa mitenkää, huom..) Mun piti lähtä pitää seuraa Jullelle, jos tilanteet menee liian jännäks.. :D Oltii puhutti et kahvitellaa iltasella, mut se joutu viel hakee satamast yhden kontin kyytii ni lähdin sit mukaa! Musta tuli REKKAKÄÄPIÖ! JEI! Kattelin siin rekan vieres tovin ja mietin et miten helvetis kampeen itteni hyttii.. Ketterä kääpiö ku olen ni hupsheijaa, sinne  kiipes! Alkuu vähän heitti päässä ku oltii niin korkeella.. :D Mut kauheen kivaa oli kokea seki! Lähtisin kyl uusiks jos mahdollisuus tulis. Jonnee pidemmälle reissulle.. :) Vähän muita rekkakuskei hymyilytti ku mentii parkkii ja käymää tullis, ku meikäläinen hyppäs alas nupista.. Pari hymyä sain aikaseks... :DD JA.. Näin niin kauniin rekkamiehen HYMYN etten ikinä tuu unohtaa sitä..(sen erilaisen hymyn.. :DXD)

Perjantai 14.9

Käväsin eilen tekemässä työvuoron Karhulan S-marketis. Kauheen kiva vuoro oli! :) Mitä nyt kävi pieni molemminpuolinen väärinymmärrys Veikkauksessa yhden mummukan kanssa, mut saatii onneks tilanne korjattua. :) Mummukoilla ku ei tuo ymmärrys ole ihan niin terävä aina välillä ni ne voi hermostuu. Mut muuten tykkäsin kyllä. 7tuntia meni toooosi nopsasti. Oisin eilen tahtonu mennä käymää Haminaski (vapaaehtoisesti, kyllä.) Siel oli Valojen Yö ja ois ollu kiva nähä se ilotulitus.. Toinen kerta jo 7vuoden sisään ku ei päässy. Tosin nyt oli vaa omasta viittimisestä kiinni se lähteminen. Ehkä sitte taas ensvuonna. Olin ennemmin kaverin seurana ku rassaili autoaan. :)

Ei muutaku nyt vaan suu pielet kohti korvia ja kohti tätä päivää! :) Ite jos vaik lähtis pyörähtää taas liikkeellä ja sit jos ihan villinä heittäis jonku kävelylenkin tuol nätis syyssääs! :)

XoXo, Jane.. <3

Ps. illaksi se napsahti sit kuskinakkia taasen. :) Have fun! :) Soitelkaa! :)

4 kommenttia:

  1. Heheeeee...Peter kävikin meidän Alkossa alkuviikosta! ;)

    VastaaPoista
  2. Ai että OLIKO ;) Mut yllätyin, luonnossa tosi pienikokoinen!! Siis varmaan mun pitunen, eli joku 155cm sulka päässä! Ja kuin hoikka.... Mut olisko johtunu siitä roolista, johon oli joutunu kituuttaa itteää... Mut ai ai... JA MIKÄ HYMY <3

    VastaaPoista
  3. Oihvoih! :p Kyl miä oon käsittän ettei se KAUHEEN pitkä oo mut toi nyt oli ihan ylläri :D

    VastaaPoista

Saisinko kommentin? <3