My life.

My life.

lauantai 22. syyskuuta 2012

Huomenta maailma! :)

Huomenta!

Tää on kyl kauheen kiva olla hereillä ajoissa. Jää koko päivä aikaa puuhailla kaikenlaista. Hassua töistä päästessäki kattoa kelloa ja todeta että se on 2pm ja oot tehny jo työpäivän. Yhessä vaiheessa HERÄSIN tohon aikaan. :) Kauheen kiva ku saani rytmiä. Kiitän tätä työkeikkaa myös siitä, että oon saanu myös eräänlaisen ruokailurytmin. Aamupala ja lounas talon puolesta.. Sitte iltapäivällä jo huomaatki, että välipalahan se ois syötävä. Illalla ei sitte mitää kovin raskasta tuu enää syötyä. Lenkkeily nyt jääny vähän väliin. Harmittaa vietävästi. Mut ollu tuo nilkka vähän epäkunnossa, ja toisena päivänä aika ei ole riittänyt. Nyt tytöt kylässä ni ei ihan hikilenkkiä heitetä, ulkona kyl kävelty. :) Ens viikolla taas niskasta kiinni sitte itteää.

Meil  oli nukkumatti tunnollisesti kyläilemässä eilen illalla. Tytöt meni ysiltä sänkyyn ja ennen kymmentä D tuhis kovin, Lilja jaksoi kattoa elokuvan loppuun ja nukahti samantien sen loputtua. :) Ite jaksoin sinnittelemällä sinnitellä puol kahteentoista asti. Uni tuli ihan samantien ku pisti koneen kiinni.. Yöllä heräsin siihen ku Lilja hihkasee sängystä että siellä oli käyny pieni vahinko. Patja pesuun ja tytöille hätäratkaisupatja (pari päiväpeittoa päällekkäin) ja unet voi jatkua. :) Tytöt heräili ennen mua, lauleskeli ja leikkivät ku heräsin. Sain rötvästtyä yhdeksään ainaki, en oo pitkää aikaa nukkun niin pitkään. :) Vähän aikaa heräili ja sit aamupuurolle! Ja oli itekki pakko saada, oli vähän nälkä! Raukat saivat vaan pikapuuroa, mut mun mielestä se on helppo ja hyvä aamuisin. Pääasia että jotain lisänä jugurtin kylkeen. :) Reippaasti meni kaakaotki.

Minun isi on paras isi! <3 <3 Umpiot pitäs uusia. Olen epätoivoinen. Isi tulee apuun. Isi osti uudet. Tänää pitää sit käydä hakemassa ne... Vaihto toteutetaan sit joku muu päivä.. Nyt jos osais tehdä asialle itekki jotain.. :) Toiveajattelua.

Täst tulee hyvä päivä, sanon vaan. :)

Vielä vähän kuvasatoa eiliseltä. :)




XoXo, Jane.. 

Ps. Nähdään taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3