My life.

My life.

torstai 20. syyskuuta 2012

Ärrimurriörrikkä tuli kylään.

Tsau.

Nyt on kyl tamppooni huonosti tai jotain. Alko yhtäkkiä ärsyttää ihan hirveesti ja tuli sellanen "tänään olen vittumainenämmä"-olo.. En tiiä miks.. :( Ärsyttää ihan jo niin että alkaa itteäki ärsyttää oma ärsyyntyminen! Purrrrrr!
Työpäiväki meni tosi kivasti. Muistin jo neuvomatta mitä pitää tehdä ja mihin aikaan. :) Pari kertaa vaa piti varmistella. Myöskin Ritun ilme oli näkemisen arvoinen ku piti alkaa laittaa linjastoon juustoja tarjolle. Kysyin, että saanko hoitaa sen.. Hetken katto suu auki ja tuumas että tottakai, jossiä vaa tahot. :) Oma-aloitteisuus ja innokkuus ihmeellistä? :)
Aamua pikkusen masensi se, että aamupalalla ollessa hampaastani lohkesi palanen. _TAAS_.... Se samainen hammas lohkes viime jouluna, nyt siinä juurihoito menossa ja väliaikanen paikka päällä. Ens pe ois aika juurihoidon viimeistelyyn.. Ei muuta auttanu ku tänää sit lähtä käväsee hampipäivystykses ja livistää töistä. Ei onneks tartten reilu tunti livistää, mut silti :) Olin kovassa vedossa ja hyvässä vauhissa ja ois ollu kivaa tekemistä vielä! :)

Ja ne koulun oppilaat, ne on tosi söppänöitä! <3 Ne pienimmät. Ja ne eskarilaiset, oivoi! :) Meiä ruokakuski toi meille tänää tullessaa Geisharasian, joku uutuus! Oli tavallista geishaa ja uutta tummaa suklaa geishaa. Oli muuten pakko yks maistaa.. Oli muuten hyvää! :) Pidin.

Sain sentään pestyä pyykit ja raivattuu kämpän. Mulle ois huomen tulos pari ihanaa pikkutypykkää viikonlopuksi yökylää! Tervetuloa Lilja ja Dahlia! <3

Myöskin autoni etuvalojen umpiot on aiheuttanu mulle päänvaivaa.. Tänää toivottavasti saan sanoa perkele niiden kimpussa.. Ajattelin kokeilla niiden putsausta. Oisin tehny sen jo aikasemmin ku kehotus tuli, mutku en osaa. Työ tekijäänsä opettaa vai miten se meni? Mut tyhjästä on paha nyhjästä vai miten se meni? Tänää saan apua niiden kans. :) Jei.

Mites teidän päivä? Viikonloppusuunnitelmia? :)

XoXo, Jane.

ps. PaprikaTuc-keksit on nannaaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3