My life.

My life.

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Keskiviikko, taas. :D

Heippuu!

Hienosti ollaan saatu jo 4tonniaki rikki! HYVÄ TE! <3 Uskolliset ja vähemmän uskolliset lukijat, kiitoskiitos! :) Kommenttejaki alkanu tippumaan sillon tällön, jatkakaa kommentointia! :)

Nyt kaks päivää duuniksia takana, tänää sain tiedon, että jatkuisi vielä ensiviikon! JEE! Tosin perjantai ensiviikolla tuottaa pikkusen vaikeuksia ku mullois hammaslääkäri 10.30 ja ois aika tärkee mennä sinne. Töissä tarvittais just akuuteimmin tuohon aikaan. :/ Voi nenä. Yritin vaihtaa aikaa alkuviikolle. Ei löytyny peruutusaikoja. Jos annan ajan pois, seuraava vapaa olis vasta maaliskuussa.. EI KÄY!
Oon valtaosan päivästä tiskinurkassa pyörittääs tiskii, mut tiiättekö et ei ees haittaa! :) Kiva työporukka.

Eilen tossa ku taiteilin pyrstötähteä jalkaan (eli siis istuskelin suihkus ja ajelin sääriä mukamas :DD) kattelin toista nilkkaa ja huomasin sen olevan aavituksen turvoksissa. :/ Se samainen nilkka on vihoitellu reilun kuukauden.. Jossain vaiheessa huomasin et siinä ollut kipu oli hellittäny ja ei haitannu normaalia elämistä ku en sitä edes tajunnu. Nyt tajuan taas. :/ Jätin tänää lenkin väliin. Pahalta tuntuu ku nyt hyvä putki päällä, mut parempi näin.
Nautin silti tästä päivästä :)

Kaivelin tos maanantaina teinivuosien levyjä laatikosta. AVOT sanon vaan! :) Vähä niit on hauska kuunnella ku muistaa sanat vieläki ja tulee muistoja mieleen! :) Kovimassa soitossa ollu Negative. Heh. Kyllä. Aaronin Jonne ja kumppanit. Nyt viel kivempi kuunnella ku ymmärtää paremmin mitä ne laulaa ;D Osaa kuunnella eritavalla. :) Etenki tuota Negativen Lost Soulia oon huudattan :p Maistele tästä.
Viel jäi paljon levyjä himaanki, laatikkoon odottamaa seuraavaa kertaa, parisen kymmentä vaan vein autoon :)

Pidetään lippu korkeella ja viikonloppua odotellessa! :) Itse vietän sitä selvinpäin.. Saan vieraita ;)

XoXo, Jane.

Ps. Äiti; "On se kyllä hienoa, että saitte iskän kanssa tälläisen prinsessan, vaikke ette ole kuninkaallisia.".. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3