My life.

My life.

tiistai 11. syyskuuta 2012

Musiikkia maestro!

Ooon taas tääl kirjottelees aikani kuluks. En saanukkaa unta.. Väsyttää ihan kauheesti, mut ei vaa tullu uni.. Mul on nyt muutaman päivän ajan ollu pakkomielteenä kuunnella koko ajan musiikkia. Ei oo montaa hetkee ollu kotona ollessa, ettei youtube soita jotain rallatuksia.. Yhes vaihees meni piiiiitkiäki aikoja, ku ehkä autossa vaan radiosta kuunteli ne mitä ehti ajomatkalla. Kovimmassa soitossa on muutaman päivän ajan ollu Cheek ft Jonne Aaron - Anna mä meen. Biisin sanat löytyy yhdestä postauksestani. Ne vaan tuntu niin kovin ajankohtaisilta tähän hetkeen.. Toinen on Cheek - Syypää sun hymyyn. 

Eilen ku lähdin Lankilasta liikkuu kylille, radio alkoi soittamaan aivan mielettömän ihanaa biisiä! Aivan järjetön. Ensimmäisten sanojen jälkeen kyyneleet vaan tippu poskille, sen jälkeen niitä tippu useampi ja useampi. Tässä kyseinen biisi! <3 Ite en pysty kuunnella kappaletta uudelleen. Tää on niin koskettava ja osuu todella arkaan paikkaan. Lisänä vielä biisin tulkitsija. Yks aivan mahtavimpia laulajia Suomenmaassa! Tässä lisää. Ja se tunne biisiä kuunnellessa, ku sulla jokainen ihokarva nousee pystyyn ja kylmät väreet kulkee koko kehon läpi. <3 Tätä fiilistellessä.. <3

Välillä on hassua, ku kuulet aivan älyhyvän uuden biisin keskellä yötä radiosta, mut et tahdo jakaa sitä muiden kanssa vaan pitää sen "omana tietonas" vielä hetken. Tiedät sen tulevan jatkuvaan radiosoittoon, mutta tunnet silti olevas "muita edellä", ehdit fiilistellä sitä himassa ajatuksella ja päästä sisälle siihen biisiin. Sit siitä tuleeki joka listan kovin hitti ja sitä rallatellaa joka puolelle kyllästymiseen asti. Onhan se sitte mukava automatkalla kuunnella radiosta kylläjoo, etenki ku ei oo soitinta mihkä sais auxin ja usbin kiinne. :( Tai soittais edes itsepoltettuja levyjä, mut eeeeei. Kivikausi :D Mutta silti.

"Your weapons are words 
Killers when heard 
They murder me " Molly. <3

---^ Pojista kasvanu miehiä ja tehneet uskomattoman ihanan biisin! Ajelin yömyöhällä kotiin jostakin, oli ihan pakko oikee pysähtyä ja jäädä kuuntelee.

Hehe, mitenkäs tää teihin iskee..? VALTAVAN suosion saavuttanu aivan hetkessä! Mut hei, onhan tää hyvä! Nyt vaa koreografia korvan taakse ja eiku reenaamaa. :p Etteköhän jo arvaa? :p Suosittelen katsomaan koko videon.. :D

Tää vaa saa jotenki niin hyvälle tuulelle .. :D Mennää tän voimin tähän päivään! :)

XoXo, Jane...

Ps. Pientä lasta taas koetellaa.. Pitäs lähtä hakee munia kaupasta, mut mikä on tuo UKKONEN!?.... Purr...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3