My life.

My life.

perjantai 7. joulukuuta 2012

Day 7.

Töttöröö.

Tänää ollu taas sellanen vitutuspäivä. Murr. Ensin tuntu, että saa töissä tehdä valtaosan hommista yksin vaik meit oli kaks töis. Sit toiseks ne asiakkaat. Miks niitten pitää haista niin pahalta!? Ja ei, ei pelkästään eiliset itsenäisyyspäivänhuurut vaan ihan puhtaasti myös kusi ja kunnon pappahiki ja sisätupakointi. Eräs vanha mies hais vanhukselle ja housuun kuivuneelta kuselta.Eräs nainen polttaa sormista ja hajusta päätellen ku korsteeni ja sisätiloissa. Vaikee olla hengittämättä niiden kohdalla, ilmankos välil pää kipee töiden jälkeen. Tänääki oli hirvee hedari. Sit tuli yks pariskunta. Ne ku tuli kassalle, jouduin poistua hetkeksi haukkaa happea hyllyväliin sillä aikaa ku ne lastas tavaroita hihnalle. Koin viisaammaksi lähteä paikalta ku huomasin kakovani hienovaraisesti ja seuraavaks se ei ois ollu enää niin hienovaraista. Oksensin melkein suuhuni.. :D sain kumminkin pidettyä perunat sisällä. Se haju oli jotain ihan kamalaa. En jääny sen enempää analysoimaa mut ekana tuli mieleen housukusi ja tooooooosi vanha juusto ja juustonaksut. Semmonen tosi imelä ja kirpee. Sit tää pariskunta jäi viel siihen sisätiloihin syömää jäätelöt ja odottelee kyytiä. Mul oli HeVikuorma purkamatta, mut en yksinkertasesti voinu mennä tekemään töitäni ku tää pahanhajuinen suuuuuuuperiso rouva jäi istuskelee siihen hoodeille. Yäk..
Toinen asia. Joo tulet siihen kassalle ostoksiesi kanssa, joudut hetken odottelemaan myyjää mahdollisesti. Myyjä ku keskeyttää muut hommat ja saapuu kassalle ni miks sun pitää olla sit jossain huitinhelvetis...? Hakisit ne vessapaperit ja namit ja mehut ja patterit sit samal kertaa. Koska myyjällä on muutakin tekemistä ku katsoa jonon kasvavan ku oot jossain ettimäs viel sitä ja tätä.
Ja se että, ku lastaat niit tavaroita siihen hihnalle ni miks v*ttu pakko lukea niit iltalehden lööppejä samalla, mitkä sillä hetkellä sijaitsee sun seläntakana!!!!! Keskity! Ne on myös myyjän takana, voit lukea ne sieltä. Tai sit jäät lukee niit ku oot pakannu ja teet lähtöä, tai osta se pirun lehti. Ja Se bonuskortti. Ai prkl.. Joo ei mulla muuta.

Viimeöiset lyhyehköt unet ja pahanhajuiset ihmiset sai mut huonovointiseksi, ni päätin sit kotii  tullessa nykästä tunnin päikkärit. Teki ihan hyvää, mut en oo päikkäri ihmisiä. :)

Kävin myös kurkistaa sen uuden kauppahallin. Ihan jees.. :) ideana tosi kiva kyl. Kauppahallista vaan tulee mieleen vähän isompi rakennelma. Mut kyl toiki pelaa.
Päätin siitä sit tallailla kotiin, vaik töihin menin autolla. Oli niin lumessa kurpitsa että ei yksinkertasesti kiinnostanu kaivaa sitä sieltä. Ku tiedän joutuvani putsaamaan sen uusiks jos illemmal tulee ajeltuu. Ennemmin kävelen hetken tuol raikkaas ulkoilmas ja putsaan kerran vaan. Laiskuusko..? :D nythän tilanne on se että siellä se saa odottaa mua huomiseen. En ole enää rattiin tänään hyppäämässä.

Kävin tossa säälittävästi yksin ruokailemassa Hesessä, onneks siel niin kiva henkilökunta et ne pitää mulle ruokaseuraa.. ;) kiitos Tepa hyvästä palvelusta..;p
Kotimatkalla tapasin erään ystäväni jota nähnyt taas vähään aikaan, satuttii tähä talon kulmalle samaan aikaan. Sai taas vähän nauraa sille..:D iltapuhteena ku ei ollu muutakaa tekemistä, värjäsin sit hiukset taas vaihteeks, namnam. :p
Nyt tässä poikia odottelen et soittais et lähettäs pyörähtää kylil, mut veikkaan et jään siitä kyydistä jossei ne koht soita, aamul kuudelt herätys.:)

Kettu kuittaa.

XoXo, Jane.

Ps. Huomista odotellessa.. ;)

3 kommenttia:

  1. Sinuna miettisin vähän tarkemmin, mitä kirjoitat julkisesti asiakkaista.

    VastaaPoista
  2. Mitäs sillä on väliä ku ei teistä kukaan tiedä kenestä puhun...?
    Tykkään työstäni ihan älyttömän paljon ja palvelen jokaisen asiakkaan ilolla.. Vaikka hän haisisikin pahalta. Asia olisi eri jos alkaisin tuntomerkkejä kertomaan tai nimiä etc..

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Saisinko kommentin? <3