My life.

My life.

maanantai 10. joulukuuta 2012

Day 10.

Heippuu!

Nyt aletaa olla jo aikalähellä todellisuutta.. :) Kymppipäivä! Niin se joulu vaan lähenee! Kotonaki pitäs suorittaa järetön joulusiivous, vaik en tääl juurikaan aikaani vietä, mutta.. Meiän pappa tulee jouluksi meille, ni pitää koti olla edustuskunnossa ku pappa tulee kattomaa miten sen mussukat asuu! :p Mut tänää ei jaksan ku pestä pyykkii..

Onneks kävin eilen illalla _kerranki_ ajoissa nukkumaan. Ois väsyttän varmaa viel enempi aamulla. :/ Kello soi 5.50 ja vitutti. Väsytti ihan sikanaa! :) Näin jotain zombieunia! Vähän oli hyvä! :p Pikkusen jännä, mut hyvä! Aamulla sit lajittelin hammastahnoja pienen turvapaikkamökin terassilla ku kello soi. Jäi sit seki kesken. Ehkä jatkan ens yönä siitä mihi jäin.. ;DD

Ihan harmitti töistäki tänää lähtä ku sinne jäi ihan älyttömästi kuormaa purkamatta ja sit toinen jää sinne yksin sen kaiken kuorman ja asiakkaiden kans.. :/ Mut kuormat tuli ajoissa, ni sillon ei oo syytä jäädä jatkaa töipäivää.. Tyhmä sääntö..

Uskalsin tuossa äsken kävästä myös nettipankissa kattoos tilinsaldoa.. En oo muutamaan viikkoon uskaltanu sitäkä tehä. Ei se hirveesti miellyttäny mut luulin siel olevan vähempi.. :D Eniten vituttaa se että MISSÄ V*TTU MUN LIITONRAHAT EDELLEEN VIIPYY?!??!?! Alkaa tosissaan suututtaa, ku tahtoi ostella joululahjoja lähimmille ja tärkeimmille mut eeeeeeeei.. :/ hyvä et just pystyy ostaa postimerkit et saa kortit lähetettyy...

Mut näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

Nyt te saatte tilaisuuden kertoa minulle kuinka TEIDÄN viikonloppunne on sujunut.. Tuossa alempana näette laatikon mihin voi kirjoittaa ja siinä laatikon yläpuolella on teksti jossa pyydän kommenttia.. Tehkää se! ;) Laatikon alapuolella on nappula missä lukee "kommentoi" siitä KLIK! Nyt on se hetki! :) Khih.

XoXo, Jane..


Ps. Happyface! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3