My life.

My life.

tiistai 4. joulukuuta 2012

Day 4.

Hihuu..

Tänää onneks vähän vähempi pakkasta, mut voi tota lumen määrää.. O.o Aamusel ku putsasin auton, rämmin polvia myöten lumessa. Onneks oli tosi höttölunta et oli nopee putsaa mut sitä ku oli liian monta senttiä liikaa ni tälläselle hobitille se katon putsaaminen vähän hankalaa.. :D En tosiaan tahdo valittaa tost lumest, on kivaa ku sitä tuli. Ainut on vaan toi auton putsaus ja ne parkkipaikat..

Käytii eilen vähän äitin ja Jannin kans pyörähtelee kaupoilla. Löysin onneks jonkunäköset pitkikset. Kivan väriset ainaki.. :p tänää ne pääsee tosi toimiin, ku kiva Jaakko teki mun vapaapäivästä paremman ja lähtee minun kans PULKKAMÄKEEN! HUIPPUA! :) onhan se vähän höttöstä lunta mut pakko sinne on päästä..
Tää on muutenki ollu taas törkeen hyvä päivä. Tälläsii hetkiä osaa arvostaa. Käytii Artun kans vaatekaupoil pyörähtää mut eihän sielt löytyn pojalle mitää.. :/ käytii sit Subissa haukkaa sämpylät. Meikäläisel toi syöminen jääny taas vähän vähälle.

Olin tänää reipas ja kävin äitiläs tekemäs lumityöt! Kolasin pihan. Sit aura oli jättäny hillittömän paltteen autopaikan etee, ei ollu paltetta kauaa.. ;) Sit meil tapana kolata lumet pihalta aidan toiselle puolelle, lähin niit sinne työntelee ja ajattelin työntää ne lumet vähän pidemmälle ku mitä nykynen kasa on.. Noh.. Yrityksenä ihan hyvä.. :D se polku ei viel oikein oo tamppaantun kovaksi ja humpsahdin nivusia myöten hankeen.. ;D Mahto ohiajavilla autoilijoilla olla hupaisaa kattoa ku kääpiö yrittää kömytä ylös sieltä, pipo ihan vinossa ja posket punasena.. :D muuten kyllä nautin niistä lumitöistä, mikä on ihme.. :p

Nyt käyn kiskoo lämpösesti päälle ja lähen hakee pulkkamäkiystävät kyytii ja eikun mäkee! Hiiiiiiiiiii.. <3

XOXO, Jane.

Ps. Jos tahdotte nähdä lumisen kääpiön ni eiku kaatsinmäelle.. ;)

Pps. Eilenä alkoi soimaa joululaulut päässä. Nythän niit kyl saa jo kuunnella.. ;)

4 kommenttia:

  1. Ei ihme, että oot polvia myöten lumessa, kun sun polvet on niin matalalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh.. :D Ei se siitä johdu vaan lumen määrästä! :DDDD

      Poista
  2. Tää on MAAILMAN paras joulukakenterivaihtoehto suklaakalenterille. <3;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! <3 :) Tää homma ei nyt vaan menny ihan niinku piti ku nyt ei ookkaa päivittäin tullu postauksia ku nettipimento.. :(

      Poista

Saisinko kommentin? <3