My life.

My life.

maanantai 3. joulukuuta 2012

Day 3.

Hrrrrrrr...

Mitä vanhemmaks tulee, sitä enempi tuntuu et toi pakkanen on paha.. :D Päätin et lähen tänää ostaa itelleni uudet pitkät kalsarit (kaikki vanhat piereskelty rikki.. :D) Nyt alan olla jo niin vanha et voisin ymmärtää kerraston päällekki jotain. Siitä haaveillen. Toiskohan joulupukki mulle sellasen..? Haluaisin nimittäin viettää aikaani ulkona liikkuen, vaikka pulkkamäessä, mut ilkeetä jossei oo kunnolla päällä. Onneks vanhemmiten vähän viisastunu ja oikeesti osaa pukea lämmintä päälle. Haaveissa ois myös uudet talvikengät. Joo ei nois vanhois vikaa oo, vähän vaan kulahtanu ja toisista puuttuu pohja. Vierailu suutarilla saattais auttaa. :) Ennen ostelin kenkiä ihan hulluna, nykyään tuo harrastus vähän jäänyt taka-alalle tiukan rahatilanteen takia. ;( Aion myös kohta sovittaa josko tuo toppatakki menis vielä päälle. Nyt on sen aika että puen toppatakin.

Talvi ja lumi on kivaa joo. On valoisaa ja liikenteen melu hiljenee paljon. Ainut mikä aiheuttaa hampaiden kiristystä meikäläiselle on se että kadut ku täynnä lunta ja ne tien vierustat etenki ni MINNE MIÄ TUUPPAAN KURPITSAN PARKKIIN.....! Ja ku en tosiaan oo mikään mestari parkkeeramises.. Kadut taas kapeampia ja lumikasat vie 2-3 auton paikan.. Voi nenä.. Sit jos lapiois itelle paikan ni ois helpompaa, mut se että ei saa oikee varattua itellee sitä paikkaa.. :D

Tänää piiitkästä aikaa porukoille käymää. :) ollu sellanen ontto tila sisällä ku ei oo ehtin töiden takia siellä pyörähtää. Ja äitiläs on odottamas minun joulukalenterit, hihuuuuuu! ;p äiti oli niin juoni et osti meille suklaakalenterit mut ei anna niit meille omiin koteihin.. Joko se ei luota et avataa luukku kerrallaa tai sit sil on oma lehmä ojas ja haluaa et käydää siel kauheen usein kyläs Kristan kans.. ;D

Tän viikon vaparit alotettu. Nyt ois 2 peräkkäin, saa vähän hengähtää. :) eka koneellinen pyykkiä pyörimäs ja aamupalaaki nautittu. Tein mannapuuroa. Joo, ja sekotin kokoajan, silti saan hinkata kattilan pohjaa tiskatessa..
Nyt hetkeks ummistan silmät (n. max puol tuntii) ku tällee vapaapäivänä ihanasti heränny kuudelta.. Ja sitte ku mulle tultiin sängyn reunalle kertomaan että "Janette.. ulkona on n. -20 pakkasta.." se lempee äänensävy tollasta uutista kertottaessa ei kauheesti lämmittäny. :D ja paleli heti vaik olin kahden ison paksun peiton alla..
Villasukat jalkaa ja päikkäreille. <3
Saatan vielä iltapäivällä päivitellä lisää.. ;)

XoXo, Jane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3