My life.

My life.

torstai 13. joulukuuta 2012

Day 13.

Vaparia vaparia! :) Vielä ois huominen vaparia ja sit alotetaa taas työrykäsy. :)

Ihmiset ajakaa maltilla tuolla ihan oikeesti! Minne ihmeesee teil on kiire ja kauhee hoppu ja se maltti unohtuu? Seuratkaa sitä muuta liikennettä ihan oikeesti. Nimim." Meinasin eilen saada 3 kertaa peltiä matkalla Kotkansaari-Paimenportti, itse olematta syypää."
Eilenki joku mummukka kuulemma täräyttän ojaa suht huolella. Tänää aamul tulin Metsolasta ni Hyväntuulentiellä suht pahan näkönen kolari. Rekalla perä rutussa ja henkilöautolla turvatyynyt kaikki lauennu ja keula ihan tuhannen nuuskana.. Toiv. ei ihmishenkiä oo menny. Ambulanssia ei paikalla enää ollut eikä näkyny muitaku pelastuslaitoksen miehiä. Ohjaamassa liikennettä ja repivät ainaki repsikan ovea irti henkilöautosta.
Itse olen onneksi pystyny välttämään kaikki tuommoset. Ja olen tyytyväinen et olen edes yhden fiksun ratkaisun tehny elämässäni ja ajanut ajokortin talvella. :) Koen siitä olevan hitusen hyötyä.

13.12 joulukortit viimeistään postiin, check! :) Vähän taas hätäsellä ja kiireisellä meiningillä.. :D Alotin niiden askartelun kyl jo viimekuun puolella, mut ollu paljon muutaki parempaa tekemistä.. ;DD Noo tänää sit lopulta sain ne viimeisteltyy ja postiin.
Nyt vois se posti kulkea mahd. nopeesti ni saisin ite toivomani kirjeen ja saisin lähetettyä sen eteenpäin ni sais asiat joskus päätökseen. :)
Pitäs saada viimeisteltyy se joulusiivoki kotikolossa.

Vois jäädä jorisee turhanpäiväsiä asioita tänne, mut meen viettämään sosiaalista elämää! ;D

XoXo, Jane.

Ps. Sain mun henksakortin _vihdoin_ ja just sopivasti joulun alla. Kaikenlisäks ku viel HK-etuviikko menossa. Good. :) Käytii vähän mamman kans kaupoil äsken, saatii isiki nakitettuu mukaa.. ;D Hehe, ja nyt isi ja mamma lähti jatkaa shoppailuu! :D Ottakaa miehet mallia, isi ei hirveesti kiukutellu! :p


2 kommenttia:

  1. juu ei kiukutellut. Nätisti käveli perässä ja kantoi ostokset autoon, ei edes kassalla valittanut että kaik mennee kaik mennee :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehehe! Hyvä isä Sivén! :p Et ottakaapa muut miehet mallia meiän isist! :p

      Poista

Saisinko kommentin? <3