My life.

My life.

maanantai 24. joulukuuta 2012

Day 21, Day 22

Hihuuuu.

Yhdistän nyt nää kaks päivitystä ku en vaan malta kirjottaa.. Ja ei oo ku työpäivityksii..

Perjantaina löijäilin melkeinpä kokopäivän ennen työiltaa, menin vasta klo 19 tienaamaa. Ennen töitä olin kyl reipas ja tulin isännän kämpille käymää lumitöihin.
Aamulla tupakoidessa huomasin lapion terassin nurkilla ja ajattelin vähän yllättää.. :) isäntä oli töissä, mut pikkuveli ja pari kaveria oli kämpillä. Tosin avaimetki oli isännällä, eli pihalla hengailtii sit kaikki. Oisin halunnu ottaa kaiken kunnian lumien putsaamisesta mut EEEEEEI, poikien piti väkisin saada tehä kans! Käytii kunnon vääntö lapiosta, mut pidin puoleni ja sain pitää sen. :p pojat sit improvisoi ja käytti haravaa (?) ja harjoja. :D myös naapurisopua pitää hieroa heti, tein myös naapureille kulkuväylän autopaikalta ovelle. :) Hommat saatii päätöksee ja sit lähettii jonku päähänpistosta metsästää lumikolaa. Motonet 35€, mentii Rajamarkettii "ku siellä on halpaa". Ei ihan. VIELÄ KALLIIMPAA!

Töissä meni aika mielenkiintoseks, ekaa kertaa pelotti ihan kunnolla. Klo 22 sisään asteli joku hörhö ja kiinnitin heti huomiota kyseiseen herraan. Kävelin juomaosastolla tätä herraa vastaan ja tervehdin. Tervehti takaisin ja jäi kaivelemaan lompakkoa taskusta. Löys lompakon, jonka jälkeen yritti verhojen takaa varastaa alkoholia. Keskeytin miehen puuhat ja pyysin poistumaan. Mussutti siin jotain kamapäissään takasin ja pyysin uudestaan vähän tiukemmal äänensävyl josko herra olis hyvä ja poistuis. Herra suvaitsi viimein lähteä, mutta poistuessaan  muisti vielä sanoa mulle että HAISTA SINÄ ÄMMÄ VITTU! ja rikkoi mennessää kassahihnalta hihnanjakajapuikulan. Hyvää perjantai-iltaa..

Tovia ennen tuota herraa, asiakkaana kävi eräs vanhempi rouva, joka jätti koiransa tuulikaappiin, kiinni peltiseen jalalla seisovaan postilaatikkoon. No postilaatikko ei paljon kestä vetämistä ja sehän sit kaatus. Oli ihan sekunnista kiinni etten saanu laatikkoa kiinni napattua, mut koira ei jääny alle. Sain sitte tältä mammalta haukut kiitokseksi yrityksestä pelastaa hänen pikkurotta.. että THÄNKS vaan. :s onnistui hienosti pilaamaan mun mielen ja illan.

Lauantai ei nyt juurikaan poikennu normaalista. Töissä langetin yhen porttikiellon ja sillee.. :)

XoXo, Jane.

Ps. Joulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3