My life.

My life.

perjantai 14. joulukuuta 2012

Day 14.

OMG! Eilen illal oli hirrrveen kivaa aktiviteettii! :p Hyppäsin isännän kyytii ja se kysyy et missä mun pipo ja hanskat. Ajattelin etten tarttee niit. Kävin sit kumminki sisält hakees ne ku en tienny yhtää mihin oon joutumas. Ajeltii hetki maaseutukierrosta ja käytii noutaas koira kyytii. Sit mentii pimeesee mettää, umpihankee. Ekana mulle annetaan otsalamppu kätöseen. Sen jälkeen saan lumikengät jalkaani. SIISTII! Oli eka kerta koskaan semmosilla mut kivaa se oli. Ainut vaan et et farkuissa oli vähän viilee, ku en tosiaan osannu varautua mihkään tommoseen. Tänää ostin sit itelleni uudet ulkoiluhousut! Kuinka romanttista on seisoo keskellä pimeetä mettää lumituiskussa pussailemas, lumikengät jalassa ja otsalamput päässä! :p Kelpaa mulle! Housuvalinnan lisäksi toinen miinus reissussa oli se, että vähän kaatusin. Löin vasemman polveni kantoon. Kolahti johku hermoon ja nahka meni pikkusen rullalle. Nyt polvea koristaa komea tummuva mustelma ja vihlovaa kipua heijastuu sääreen. Kytkintä painaessa vähän jomottaa, mut kyl tän kans elää pystyy. :)

Kotona odottais kaamee laskupino. En oo uskaltan mennä tänää kotiin kohtaamaan sitä. Huomenna töiden jälkeen on pakko ni saa sen ressin ainaki pois! Joululahjoja saa ehkä pari hassua kappaletta ostettua! :) Taidanki tästä lähtä käväsee kaupoil pikasesti. Oon paria hauskaa juttua katellu, en oo vaa viel ollu ihan varma mitä niistä hankkis! :) Itelleni ostin uuden pipon! <3 Ihme pipohulluus iskeny. Pakko vaan saada lisää ja lisää ja lisää hienoja erilaisia! :)

Tänää Prismas kierrelles nauratti, ku Krista kärsi kauheest hikasta.. Kuulosti ihan siltä ku ois ollu railakkaat pikkujoulut ku meikäläinen laulaa hoilottaa Valkeaa Joulua niin epävireisesti ja kaukana nuotista ja Kristalta kuuluu joka toisen sävelen jälkeen "HIK..HIK"... :DD Satuttiin myös just Alkon holleilla kävelemään sillä hetkellä.. :D Sattumaa kaikki.

XoXo, Jane.

Ps. Huominen vähän jänskättää.. "Koita löytää jotain lämmintä päälle.." O-ou.....? :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3