My life.

My life.

tiistai 2. lokakuuta 2012

Eyes Wide Open.

Heippu!

On taas kulunu muutama päivä viime päivityksestä. Pahoittelen. En tiiä mikä siin on mut viikonlopun jäljiltä on vaan niin vaikee alottaa kirjottaa uuden viikon alussa. Don't know.

Perjantaita vietettiin aika kosteissa merkeissä juu. Oli taas aika rehellinen rapelo lauantaina! :D Huhhuh. Sit mulle vielä sanottiin et siit tulee elämäni pisin darrapäivä. Ei se kyl kaukaa käyttäny, siihen mallii mua kidutettii :D Suunnitelmissa oli vetästä toinen päivä siihen perää, ku kerranki kykeni siihen. Ajattelin kävästä kahdilla syntymäpäiväjuhlilla. Toisista pippaloista tosin puuttui toinen sankari, joten jätin ne bileet väliin..

Ensimmäiset pippalot oli ammattikoulu aikaisen luokkakaverin. Ollaan valmistumisen jälkeen silloin tällöin törmätty kaupassa ja vaihdettu nopeesti ihan pari sanaa. Oli oikein mukava ku sain kutsun synttärikahveille, kiitos Minna. :) Tosin piti jättä ne kekkerit vähän kesken ku ystäväni Julius oli hyvin janoinen ja tahtoi kaljaa, ja kyseinen henkilö oli kyytini kotiin. Siinähän sitä sitte mentii.. Uutee nousuu sanoi lokki katolla. Kävin ihan Seurahuoneellaki. Tanssimas. Oli kivaa! Siinä me sit yön pikkutunteina Jullen kans hipsuteltii pizzalaatikoiden kans meikä luukulle. Kuorsattiin aamulla. Sunnuntai meni leppoisasti ilman oloja..

Sain eilen alotettu vihdoin kauan sitten lainaamani kirjan. Tänää se sit loppui. Jossen väärin muista, ahmin 366 sivua. Vertauskuva lukemiselle ettei kukaan vaan nyt pääse pätemään! :D Pitänee vissii huomenna käydä kirjastossa hakea uutta ajanvietettä :)

Käväisin tänää työhaastattelussa. Se meni tosi hienosti! Sain positiivista palautetta ja haastattelija oli todella mukava. Nyt vaan odotellaan perjantaita. Pidetään siis sormet ja varpaat ristissä! :)

XoXo, Jane..

Ps. jos ihmettelette otsikoita, ne on julkaisuhetkellä soivia biisejä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3