My life.

My life.

torstai 4. lokakuuta 2012

Candy.

Huomenta!

Nyt kun kerranki taas ajoissa hereillä, vois olla tehokas. Huom, VOIS. Katsotaan mitä tää päivä tuo tullessaan. Iltapäivällä ainaki pitäis treffata entistä asuinkumppania muutaman vuoden takaa.

Kuukauden ensimmäinen torstai. Muistin herätessäni, että sehän on markkinapäivä! Kerranki ku ajois hereillä, ni ei malttanut enää nukkua vaikka yritti ummistaa silmät ja hautautua kahden peiton alle ja kaivautua tyynyjen sekaan. Kävin torilla katsomassa kun torimyyjät pystyttelivät kojujaan. Olin siis aika ajoissa. En ole koskaan eläissäni aikaisemmin ollut torilla aamulla odottamassa, että lihiskoju aukeaa, huisii! ^_^ Sain  höyryävän lämpöisen lihiksen käteeni ja voi sitä tunnetta! <3 Ja se maku. Taivaallinen. Siinä miä sit käppäilin ympäri toria ihmettelemässä ja mutustin lihistä, syystuulen sotkiessa hiukset. Tallustelin autolle (jooo olin autolla liikenteessä, en herännyt kotoa..) ja kotimatkalla muistin että Kotkan Leipä on matkan varrella. Pysähdyin siinä sitten (ensimmäistä kertaa kävin sielläkin!) ja hain vielä posson mukaani. Tossa se nyt odottaa pöydällä. Päivällä sitte maistelen. :)

Aika rapsakan oloinen keli. Pitänee jo kohtapuoliin kaivaa takit kaapista/kellarista.. Onhan nyt jo lokakuu. Herttinen. Lokakuu! Joulukin on jo kohta. Vois alkaa jo valmiiks askartelemaan joulukortteja! Harmi vaan ku sesonkiaikana koristeita vähän helpompi saada ja se sesonki ei oo vielä alkanut. Tai no.. Prismassa on jo jouluvalot myynnissä! :DD

Eilen käytii Mikon kans kirpputorei kiertelees. Etsittii baarijakkaroita ja tuhkakuppeja ja baaritavaraa noin muuten. Käytii 4 kirppiksel, matkaan tarttui ainoastaan yks tuhkis. Voisko johtua ehkä myös siitä, että Mikko kävi nirsoilee.. ;D Kyl tuhkiksii löyty joo. Pieniä ja tylsiä. Ois tarvinnu semmosia vähän laakeampia mitä ei tarttee heti olla tyhjentelees. Käytii Karhulas siin "JokaSortis", ensimmäistä kertaa molemmat siellä. Mikko astui ovesta ja otti askeleen liikkeen puolella ja tuumas että "Miä eksyin jo nytte." Ai mitenni tavaraa siellä? :D Mulla ei taas meinannu tulla naurusta loppua. :D
Kutsuin Mikon luokseni syömään, suunnitelmissa oli tehä lihapullia. Se ruoja sit meni mummolle kahville ku ei mun sapuskat kelpaa perhana! :D Jossu onneksi kutsui itse itsensä syömään. <3 Pidän ruuanlaitosta jos se inspis ja into vaan tulee, ja jos on joku jolle tehdä. Syötii sit lihapullia ja spaghettia. Kermalla höystetty ruskea kastike kylkeen. :) Tällekki päivälle jäi bullia muutama. ^_^ Vein myös toisille ystäville iltapalaksi vähän sapuskaa. :)

Olen lipsunut nyt ja pahasti. En ole reilu viikkoon käynyt kertaakaan lenkillä. Mutta, en ole syöny herkkujakaan paljon mitään. Sipsut ja suolaset naposteltavaherkut on jääny pois. Namuset melkein kokonaan (viime viikolla lipsuin siitäki). Eilen teki pikkusen mieli sipsui mutta kun ei ollu, en niitä vartavasten lähten hakemaankaan. Eikä oo ollu ees vaikeeta!


Miten alkaisi uhkaavasti tuntumaan siltä, että syysflunssa yrittää tulla minun luokse?!?! EI VOI! Ei saa. Ei just nyt. Yritetään ehkäistä se heti alkuunsa!
Näillä päästään hyvään alkuun! :)


Kiitän tuota henkilöä, joka opetti minut juomaan teetä hunajan kera. :) Sokeri maistuu jotenki keinotekoiselta hunajaan verrattuna teen seassa.











Löysin sattumalta pari biisiä Youtubesta. Tykästyin artistiin ihan kauheesti! Ei näemmä mikään kovin tunnettu ainakaan katsojalukumäärän perusteella. Tuossa tuo otsikko eräs miehen biiseistä. Myöskin; Tän hetken uusin hitti (klikkaa ni kuulet!) eräältä toiselta miesartistilta on samanniminen, tuo Candy. Vuorotellen kuuntelussa. :) Jälkimmäinenki tosi kiva mun mielestä! ^_^

XoXo, Jane.. :3

ps. "Kotiin on moni kuollu" Löin polveni kauheen kipeesti pöydän kulmaan, auuuuu! :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3