My life.

My life.

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Diamonds.

Ohoh, viime kerrasta taas vierähtäny muutama (liian monta) päivä. Sori. Oon taas heilunu hunningolla näemmä. :D

Perjantai-lauantai välinen yö meni pikkusen vähillä unilla ku sain yövieraan, mut töitä oli lauantaille tiiossa aamusta huimat 4h ni eipä ollu ongelma.. Töiden jälkeen oli lähtö mökkeilemää! Oi. <3 Oli kaikinpuolin hieno reissu. lähtö vähän viivästy mut haitanneeko tuo. Mites se sanonta menee et: "Naisil ehkä kestää, mut miehii saa aina oottaa.." vai miten se meni.

Mökille ku päästii ni sielhän se mamma jo intopinkeenä odotteli et lähtää sienimettälle. :p Syötii vähän välipalaa eka (paistettui muikkui. <3 ) ja vetästii saappaat jalkaa ja eiku mettää. Viime kerralla (kesällä) mul meni hermo ku ei löytyny sienii ni tylsä olla metikös. Nyt oli vähän päinvastoin. Ei menny ku hetki ku saatii ämpärit täytee ja piti kääntyy takaspäin. Minäki sain 6litraa kerättyä ku ei enää ämpäri vetäny enempää! Oisin keränny enempiki! :) Mettäs vaa kävi kauheesti janottaa. Osasyy saatto olla se et tiesin möksäl odottavasta kylmästä limelonkerosta. Mmmm. Se oli sekunti ku sieniämpäri terassin pöydäl ni lonkero oli jo auki..
Isiki nakitti mulle puuhaa.. Piti kaivaa jotaa isoi lehtikasvihässäköit maasta, oli kuulemma rumia ja väärässä paikassa... :D No miähän kaivoin!
Saatii myös savulohta! <3 Oi että.
Ei voi sanoa kyl tosiaan muutaku et oli aivan loistava viikonloppu!
Mökki. Lonkero. Sauna. Humala. Pulahdus jokeen. Minttukaakaoneitsyys viety ja ihan parasta seuraa. <3 That's all. <3 Sunnuntaina vähän jännitti ajaa kotiin vaikka ei rapulaa ollukkaa mut nukuin vähän turhan vähän ja huonosti. :/ Sunnuntai-iltana uni iski jo ennen kymmentä, reilu 12h saatii sit vedellä! :p nam

Nyt vois lähteä vähän hoitelee asioita ja aamupalailee äitin ja Kristan kans Pasaatii. :) Kauheesti jäi juttuja teille höpöttelemättä, mut ehin vaikka iltapäivällä päivittelee lisää jos vaan saan jaksan..;)

XoXo, Jane..

Ps. Se tunne ku sulla on työsoppari allekirjotettavaksi. Vuodeksi eteenpäin!





1 kommentti:

Saisinko kommentin? <3