My life.

My life.

perjantai 12. lokakuuta 2012

It's Alright, It's OK.

Heippuu!

Rankkaa tää työn tekeminen. Teen harjotteluvuoroja, nelituntisia. Aamulla taas menin kuudeksi ja tos kybältä pääsin. :) Ei ois taas malttanu lähtä kotiin, puuhaa ois ollu vaikka kuinka. Ja aamulla taas hereillä 20min ennen kellonsoittoa. Eihän siinä malta enää sit nukkua ku tietää et se kello kohta soi. Ihmettelen, että illalla ei uni tahtonu oikein tulla, vaikka olin ihan poikkiväsyny..
Eilen herätty ennen sianpieremää. Kerran aamusel torkahdin telkkaria kattoessa muutamaks minuutiks mut sit ei auttan ku nousta ja lähtä mummia moikkaamaan. Oli erilainen aamupala; markkinarinkeliä Haminan torilla. :) Mummi oli tosi kiva ja auttoi mua pikkusen taloudellisesti. Mun piti saada uudet lenkkitossut. Mummi aina jaksaa muistuttaa kuinka se pylly on taas kasvanu ja vois vähän laihuttaa, nyt sitte ku se lenkkikärpänen on purru ni tarvii asianmukaset varusteet et se on mukavampaa, ni eihän se mummin auta ku auttaa asias. ;D

Kävin sit eilen heti kokeilees uusii tossui. Aika vinkeet ne on, niis on aavistuksen kaareva pohja, ennen ei oo tullu käytettyy semmosii tossui ni vähän totuttelemista. Otin sitte Jannin ja koiran mukaan (ärsyttävää ku se ei pidä märästä kelistä ni pitää raahata perässä :s) . Janni monta päivää jo ruinannu et pääsis mun mukaan lenkille. En oo viittin ottaa ku oon aatellu et ei se jaksa tai pysy vauhdissa. Hyvin näytti pysyvän! Ja se olis jaksan viel pidemmänki lenkin, mut sit oli meikäläisen pakko luovuttaa ku alko jalkoihin sattuu ja verenmaku suussa taas piti painattaa.. :D Ostin myös uudet kuulokkeet ja kyl oli kiva kerranki lenkkeillä musiikin kera! :)

Illan kruunas maukas ruoka, parempi seura! :) Ja ite ei kerranki tartten tehä sitä sapuskaa. Pääsin ns. valmiiseen pöytään.
Eilen tuli vähän ikävä, ylimääränen menoerä. Se pikkusen aiheutti mulle stressiä ja mielipahaa. Hetkeks pysty unohtaa sen olemassaolon, mut sitte väsymys ja lenkkiuupumus (mikä on kyl normaalisti hyvä asia) sai mut hetkeks taas pahalle tuulelle. Kaikki asiat alko taas pyörii päässä, päällimmäisenä tuo edellämainittu. Ei jaksanu edes olla sosiaalinen, ennemmin oli omissa oloissa ja anto muiden seurustella keskenään. :) Välil tekee hyvää lähtä paikalta pois ja olla yksin hiljaa. :)

Miks ruuan jälkee ja väsyneenä alkaa aina palelee? O.o

Oih, huomenna taas lyhyt aamu ja sit pääsen mökkeilee! <3 Mamma lupas ottaa lonkerolaatikonki mukaa. ;) Mm-mm-mm.. :) Viime vklp meni selvinpäin, nyt saa vähän ottaa. :)
Oon karkkihimoissani miettiny sorrunko syömää namii vai en. En ole sortunut, ois pitän mennä kauppaa vaa namujen takia, en oo jaksan vaivautua, nyt voi sit hyvällä omallatunnolla vähän herkutella viikonloppuna! :) Lenkkitossut lähtee kyllä mukaan mökkeilee.

Oiskohan se vuorossa kämpän raivausta.. Kuka ihme tääl sotkee ku miä en ees ite oo kotona ikinä? O.o Näemmä pyörähtäessäni saan sotkettua koko 38neliöö aika huolella. :D
Illaks pääsen taas töihin! :) Eri toimipiste tälläkertaa, extraaextraa. :)

XoXo, Jane.

Ps. Katotaa jos siivouksen jälkee ehtis viel lenkille! :) Tai sit vaan meen lenkille ja en siivoo! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3