My life.

My life.

tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen...

Tässä tämä nyt tulee, vuoden viimeinen päivitys.
Jäi tuo joulukalenterin tapainen blogin pitäminen vallan tyystin, pahoittelen. Oli vaan niin paljon kaikkea muuta mielenpäällä ja niistä ei ihan tänne viitsi kirjoitella. Päätin siis olla kirjoittamatta mitään, ettei kiusaus käy liian suureksi.

Meillä vietettiin erilainen joulu muihin vuosiin verrattuna. Vietin sen ilman perhettäni, omalla tavallani. Joulusta selvittiin hienosti, parin vastoinkäymisen kautta. Voin tulla kertomaan ensi vuonna lisää. ;)

Uusi vuosi otetaan vastaan positiivisella asenteella, ilman lupauksia. Tai niitä mahdollisia lupauksia ei ainakaan sanota ääneen. Menee usko koko touhuun muuten.

Pari tuntia vielä työtä tälle vuodelle, sit pääsis kotii pyörittelee lihapullia. Siel ois 1.5kg massaa oottamas. :D pottusalaattiin sain apuja Jannilta, oli reipas. Ja Janni saa merkinnän köksän vihkoon. Kaikki voitti siis. Aion myös avata reilu muutaman tunnin kuluttua siiderin. Ja toisen. Ja vielä....... Ja aion kohta kuristaa jokaisen joka paukuttelee rakettei etuajassa.. :s

Ei muuta ku HAUSKAA JA ONNELLISTA JA RATKIRIEMUKASTA VUODENVAIHDETTA ja parempaa tuuri vuodelle 2014...! :) olkaa onnellisia ja rakastakaa. ♡♥♡♥

Pygmi kuittaa tämän vuoden.

XoXo, Jane..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3