My life.

My life.

tiistai 3. joulukuuta 2013

Day 03.

Kerron teille yhen jutun.
.
.
.
.
.
.
.
En oo, koskaan nähny Maija Poppasta. Sitä elokuvaa. Tajusin sen jälleen tuossa eräänä päivänä, kun tuli mainos Disneyn juhlajulkaisusta. Mulla on kauhee aukko sivistyksessä! (vai sivistys aukossa.. XD) Mua kyllä hirveesti houkuttais nähä se, ja aionkin katsoa sen lähitulevaisuudessa. Toinen on Ihmemaa Oz. Miksei äiti ja isikää oo niitä mulle kakarana näyttäny. ÄITII! Yritin niitä Netflixistä vilkasta, mutta ei . Siispä: Rakas Joulupukki, olen ollut kiltti joten...... ;) Kaikki tämähän pätkähti päähäni, kun etsiskelin katsottavaa Netflixistä. Silmiini osui eräs elokuva, minkä oon nähny kerran elämäni aikana, muutama vuos sitten vasta. Tässäki kohtaa mulla oli monta vuotta aukko sivistyksessä. Kyseisen elokuvan päähahmona on Jack Skellington. Kuka tietää? :)

Sunnuntaina lähettii Prismaan ostaa sipulia ja perunoita ruokaa varten, kotiin tultiin nopeemman netin ja Lumo-Tv paketin kanssa. Noni. :D Eilen sitte ku olin apteekissa ni meillä asuva mies soittaa, että nyt pitäs toimia et eiku kotii vaa kirjautuu ja kattelee töllöö. Sanoin, että emmiä tommosta osaa. Väitti kiven kovaan, että ohjeet on niin yksinkertaset et kyl se sujuu. Ei uskonu. :D Tallennukset osasin laittaa päälle joo, mut en sit tajunnu katsoa paperin toiselle puolelle ku hermo meinas palaa, ku en saanu kuvaa näkyviin. Aattelin et kohta se ukkoki kotona ni asentaa sen mulle, saa s-loman kulutettua viihtysämmin. Saapuihan se isäntä sitte siin karvaa vajaa kaks yöllä kotiin. Jäi Lumot kattomatta ja isäntä pussamatta. Ei ihan sujunu. :/
Tänää saatii homma toimimaa (ja näkyy myös makkarissa) ja voi tätä iloa ja riemua! Siisteintä tos on toi tallennussysteemi. Kaks viikkoa ohjelmia talteen, me like! :) TOSIN! Tarttee vuorokautee enempi tuntei et ehtii kattoo kaikkii kivoi ohjelmii! :p Odotan nyt jo innolla huomista päivää et saan koooooooooko päivän katella telkkaria. Ainaki siihen asti ku toinen kotiutuu töistä.

Tänää heräsin siin 10 mais, pelailin tabletilla sängyssä jonku 1,5h ja raahauduin sohvalle aamupalan kans. Siinä sit koko päivä mennykki ja tunnin päikkäritki nykästy, huomaa kyllä ettei oo ihan täydes vedos tää mimmi. Mutta kerranki pystyi hyvälläomalla tunnolla suoda sen itselleen.
Kello iltakasi ja tuntuu ku kello ois lähemmäs puolta yötä. Torppa pimeenä ja isäntä sängyssä kattelee telkkarii (eli tarkottaa et koht nukkuu. Noo parikymmentuntii töitä samoil silmil ja sen perää muutama tunti unta ja taas töihin. :) ) ja itekki kattelee kelloo et milloo voi mennä nukkumaa.. Aion katsoa pari ohjelmaa ja sitten ummistaa simmukat. Peitto, tyyny ja telkkari = My best friends.

Tää oliki nyt vähän tämmöstä tyhjänpäivästä jorinaa, as always. :)

Huomiseen bubut!

XoXo, Jane..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3