My life.

My life.

torstai 5. joulukuuta 2013

Day 05.

Tää aamu alko jo paremmin ku monet muut aamut. Sillä hetkellä ku uni loppunut ja yrität etsiä lisää, alkaa se yskänpuuska saapua samantien ja henki ei kulje ku kurkku niin tukossa hengitettyäsi koko yön suun kautta. Yrität yskiä itses auki niin sanotusti. :D Niistää nenää tyhjäksi et jotain kautta sais hengitettyä. Tänä aamuna huomasin et jotain on eritavalla. Siin herättyäni makoilin ja ihmettelin ku kurkku tuntuu erilaiselta, huomasin ottavani ilmaa nenän kautta, jee! Tänä aamuna ei ole aivastuttanutkaan (tähän mennessä nolla) ja olo muutenkin virkeämpi. :) Mikä on ihan hyvä sillä.....
.
.
.
.
.
Tänään on suurensuuret pikkujoulut! KSO:n henkilökuntaa ja muuta sekalaista seurakuntaa kokoontuu Ruonalan Palloiluhallille syömään, juomaan, nauttimaan muutamasta bändistä. Klo 20 saapuu YÖ (joo, en oo ikin nähny ja niil on kivoi biisei, good. ;) ) Klo 22 Kaija KOO (jooo siistii.. :p <3 nähty kahdesti) ja klo 24 POPEEEEDAAAAA! (Ihanaa Pate ja pojat! Kertaakaa en oo nähny ja niin siistii nähä nyt. :) ) Isi kans odottaa tot Popedaa aika innolla.
Meiän seurue siis koostuu viidestä henkilöstä (joista 4/5 on antibioteilla :D hyvä me! ) : isi, äiti, miä, meillä asuva mies ja hänen pikkusiskonsa Läpändeerus. Ite meen hallille jo puol kuuen aikaa oman työporukan kanssa ja myöhemmin ku muut saapuneet ja viralliset osuudet (kai siel niitäki on..) ja velvollisuudet hoidettu ni etin omani ja lyöttäydyn heidän kans. Isi tosin ei tosta YÖstä tykkää ei niin yhtään ni voi olla, että äiti ja Läpändeerus tulee edeltä ja ukot sit perästä. :)

Pitäs lähtä kaupoil käväsee et saa vähä lisää askartelumateriaali joululahjoihin. ;) Ajattelin myös vilkasta, josko löytyisi joku uusi kolttu illan kemuihin. Vast ostin pari uutta "viittaa" ja neuletta ja paitaa, mut en jaksa alkaa stressaa et missä ne on (jooo-o. pyykit päätyy aina sinne sun tänne täs kämpäs, ne puhtaat.) ja mitähän niist nyt sit pukis. Veronpalautukset saaneena ajattelin, että voin suoda itselleni uuden paidan. Ja ehkä kengät. ;)
Kattelin tos H&M sivuja ihan vaa sillee et minkälaista tarjontaa siellä olis. Katse kiinnittyy vaa ruudullisiin paituleihin, flanellipaitoihin. Oh miä niin tykkään semmosista! En tiiä mikä niis on mut ne ruudut ja paidan muoto vaan vetää mua puoleensa. Meillä asuva mies sai eilen uuden itselleen, hiukkasen paksumman ku edelliset. Nyt näyttää viel enempi kunnon mettäläiseltä. Se hänen parta.. Huhhuh.. :D
Mut kyl miä oon silti ilonen et kyseinen ihminen on minun! <3 Ihan hurjasti pidän! Kuka sit nyrkkipyykkäis mun vaatteita ku ei ehi pyykkii enää pesee. ;)

Heitin lukijoille haasteen blogin facebook sivuilla eilen. 81 näki kyseisen julkaisun ja sain YHDEN kysymyksen. Siis YHDEN?!? Haasteena oli, että heitätte mulle kysymyksiä joihin sitten vastailen blogissa. Vain yksi. Mutta se oli sitäki haasteellisempi. :)
Mikä on sun ikimuistoisin joululahja menneiltä vuosilta? :

Mun on pakko vastata, että puinen tuoli. Valkoinen lasten nojatuoli, tosin siinä ei ollu pehmusteita. Se oli ainut mikä mulla tuli mieleen. Oon saanu paljonpaljon ihania lahjoja, ihan hurjasti. Mut toi tuoli oli ainut mikä pätkähti päähän. Sen pitäisi olla vielä porukoilla vintillä jemmassa, siellä ainaki oon nähny sen. ;) Siellä se odottaa, että tuoli saa uuden käyttäjän ja pääsee takaisin vanhan omistajan tykö. ;)

Nyt lähen laittaa kinkun uunii huomista varten. On rosollii ja pottusalaattiikii, kokeillaa lohkopottui kans! :)

XoXo, Jane..

Ps. Huomenna muistetaan sitten Suomen itsenäisyyttä ja kunnioitetaan sotiemme veteraaneja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3