My life.

My life.

maanantai 2. joulukuuta 2013

Day 02.

Noniin. Tästä se sitte lähtee.
Joulunodotus kiihtyy ja tarjolla olis blogia joulukalenteri muodossa. Haastoin itseni tänäkin vuonna kirjoittamaan päivittäin jonku pikkupostauksen, näin ollen te, jotka ette ole saaneet oikeaa joulukalenteria (mullon kaks suklaakalenteria ja arpakalenteri, wuhuu!! :p ), voitte vaikka sitten tämän muodossa "avata luukut." ;)
Loin tuossa äskettäin blogille myös omat sivut. (tästä pääsee). Nyt oli sen aika, ja sinne voi sitte kirjotella kommentteja, risuja, ruusuja, ehdotuksia jnejne.

Tästä postauksesta saadaan varmaan aikaseksi aika pitkä. On meinaan viime kerrasta sen verran aikaa. Ja tähän väliin on taas sattunu kaikenmoista, mistä ois voinu kirjottaa (arvatkaapa, nyt ku sen sanoin ni ei mulla oo nyt mitää kerrottavaa.) Eilenä ois viel ollu vaikka ja mitä. Tosin, sitte jos alan miettimää oikee kunnolla ni sitte sitä on oikeesti ihan hirveesti sitä kerrottavaa! :D Ja kukaa ei jaksais lukea sitä.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Tässä taas vaihteeksi siirryn sairaslomalle, voi flunssa. :/ Eino-myrsky oli kaks viikkoa takaperin (17.11) ja silloin viikonloppuna alko olo olee sen olonen ku kuumetta nostaisi. Muutaman päivän oli kurkkua karhennellu. Alkuviikosta sit nosti pikkusen lämpöä (37.4) ja alotti yskän. Loppuviikkoa kohden olo pikkusen koheni. Ihme, vaikka samalla töissä kävin (yhden päivän kerkesin lepiä ku oli vapari.) Seuraava viikko alkoi ja se yskä ei vaan hellittän. Päinvastoin. Tuntui, että hitusen tahti vaa kiristyy. Nyt ei ollu onneks tiedossa ku 3 pvän työviikko (yks ylimääränen vapaa, kerron siitä myöhemmin miksi. ;) ) mikä huipentuu perjantaiseen 10h vuoroon 6-16 ja sit vapaata viikonloppua! Perjantai-iltana sain niin kauheita yskänpuuskia, että heti ku avasi suun ja yritti puhua ni piti yskiä.
Tuntuu kyl keljulta eka painaa kaks viikkoo duunii sairastaen ja sitte vapaalla ku ois muuta tekemistä, ni oikeesti sitte potea sitä sairautta. S-lomaa en ole tietyistä syistä hakenut, oma vika kyllä osittain. Nyt oon kohta menossa lääkäriin, kun yskä  jatkuu ja jatkuu. Pitää yskiä aivan ku lima tahtois irrota, ei tosin irtoa mitään, kumisee vaan ja rintaa painaa ja rohisee. Yläselkää välillä myös pikkusen painaa ja kivistää, merkit vois viitata, että nyt tää pöpö on keuhkoputkessa. Lämpöä ei ole nostanu 37.1 yli, mutta koko viikonlopun ajan tullu hetkittäin semmosia järettömiä väsymyksen tunteita. Silmät saattaa haluta vaan luppaa kiinni vaik ei varsinaisesti tarvis päikkäreitä ottaa. Pärskintä ja niistely on pitänyt aloittaa. :/ Noo, lääkärisetä kertoo kohta mikä mua vaivaa.

**********

Kerron teille yhden elämäni siisteimmist asioist. Liittyen viime viikon ylimääräiseen vapaapäivään. Päivämäärällä 28.11.2013! Ostettiin siskoni, Kristan, kanssa isille etukäteissynttärilahjaksi liput mun lempparibändin keikalle. Myös Krista tykkää paljon kyseisestä bändistä, ja isiki ymmärtää hyvän päälle. ;) 21.15 oltiin Hartwall Areenalla kuuntelemassa VOLBEATin Suomen keikan ensisointuja! 
Ai luoja! Viimeksi kun Volbeat oli suomessa, missasin mahdollisuuden päästä keikalle, ja Krista oli päättäny (myös minä omassa päässäni pohtinut), että seuraavaksi kun se tulee Suomeen ni keikalle on mentävä. Eka mainos mikä osu Kristan silmiin ja meikäläisellä soi puhelin. Meinasin alkaa epäröimää, mut sanoin sitte kumminki et JOO. Liput tuli myyntii ja Krista päivysti ilman yöunia aamuysiin asti ja osti meille liput! Jos elämässään jotain katuis, katuisin jossen ois lähten tonne.

Nyt ku tätä kirjottelen, kuuntelen samalla Volbeatia ja  mulla meinas ihan tulla vetelät housuun täst valtavasta hyvänolontunteesta ja niistä muistoista mitä tolla keikalla saatiin. En vaan kestä. Pakko ehkä koht itkee vähän ku tuntuu niin hienolta! :D Iho kananlihalla ja kylmiä väreitä kulkee pitkin kehoa. (ei johdu kuumeesta. ) :p

Volbeat Finland 28.11.2013 (klikkaa ni saat suuremmaks.)


**************

Joulukorttiaskartelu on luonnollisesti alotettu jo. Rakastan joulua ja sitä stressiä mikä siitä tulee. Samalla myös vihaan sitä stressiä. Kummilasten lahjat on ostettuna jo, tärkeimmät siis hoidettu. Lahjalista silti tuntuu kauheen pitkältä ku mulla vähän tahtoo lähtä mopo käsistä noitten hommien kans. ;) Nyt odotellaa milloo saan kuusen. Löysin Prismasta pienen muovisen, ja se on ku tehty meille! :) Tossa teille pikkusen makustelua joulukorteista, mitä oon saanu aikaseksi. :) Vielä ois paaaaaaljon tehtävänä. Eka on kauhee inspis askarrella, mut sit se tieto siitä ku ne tavarat pitää korjata poiski, masentaa niin paljon et fiilis latistuu. :D Ja ku mulle kertyny jonku verran tota askartelutavaraa ja kaikkea pitää käyttää olevinaa.. :D 

Korttiaskartelua 2013.








Huomista päivää odotellen! Luukku 3 silloin.

XoXo, Jane... 

Ps. heitelkää rohkeesti kommenttia ja ideoita tonne blogin sivuille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3