My life.

My life.

tiistai 10. joulukuuta 2013

Day 08.

Sieltähän se talvi hiipii. Ilma hieman viilennyt,
Meidän piti lauantai-iltana lähtä käväsee kavereiden kerhon pikkujouluissa. No lopulta päädyin lähtemään yksin. Kotona mietin monta tuntia, että jotain tekemistä / menemistä ku kerranki olo, että tahdon muualle ku kotisohvalle. Johtuen ehkä siitäki et mul oli uuet kivat vaatteet, ja kengät! 17 min tästä päätöksestä lähteä kerholle, olin käyny suihkussa hiustenpesua myöten ja pukenu vaatteet päälle. Suht sukkelaan. :) Mietin pitkään, että kävelenkö vaiko menenkö autolla. Olin varma, että siideri kyllä maistuu, olinhan päivällä käyny kaupassa ja ladannu jääkaapin valmiuteen. Joululahjaksi ostiin mukaanviemisinä kerhon pojille pullon viskiä, valmis pahvikotelo Alkosta mukaan myös, kotona koteloa sit vähän tuunailin ja koristelin. Koristeet pääs sitte komistamaa ukkojen takinliepeitä ja perstaskuja. XD Poro ja tähtiä.

Otin sit kumminki auton alle, ku en jaksan alkaa kuskia suunnittelee ja käveleminen noiden kantamusten (lähinnä se viskipullo) kanssa ois ollu inhaa. Pääsin kerholle, annoin pojille pullon ja päätin sit lähtä viemää auton porukoitten pihalle odottelemaa seuraavaa päivää. Olin varannu muutaman siiderin mukaan ja ne alko sit houkuttelee. Tallailin takas kerholle ja hetken aikaa siin ehdin kuuntelee bändiä, mikä oli soittamassa siellä. Puoltoist siiderii ehdin hörsiä siin, ku lähettii hieman huonostivoivan kaverin kanssa yhtämatkaa tallailee kotio päin. Eikä haitannu kyllä yhtään. Aikasemmin illalla antibiotit oli laittan mahan sekasin ja pikkusen alko myllertää juhlahumussa, ni parempi lähtä kotiin ettei käy vahinkoa ainakaan julkisesti. :D

Mietin kauemman aikaa tota kemuihin lähtemistä ku siellä jengi tupakoi sisällä, ja se haju on niin etova. 10 min käväsin ennenku lähin viemää autoa pois, ja vaatteet hais niin pahalle! Koti ku pääsin ni vaatteet pyykkii vaa ja hyihyi! Klo 00.19 jo yöpaita päällä, pari siideriä nauttineena, ei huono :)

XoXo, Jane..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3