My life.

My life.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Day 04.

Nyt olis kiireen vilkkaa askarreltava lisää kortteja! 13.12 pitäs korttien olla postissa viimeistään ja listan mukaan multa puuttuu niitä "muutama." Tein listan, johon listasin keille tulee lähettää kortit ja keille myös lahjat. Koko listassa 27 nimeä (tulee viel lisää, huh) ja puolet niistä ansaitsee lahjan, edes pienen. Sen verran aion olla pihillä tuulella, etten postita kaikkia kortteja vaan toimitan osan suoraan laatikkoon (ei tartte alkaa osoitteitakaan kyselemään. ;)). Tavallaa oon kyllä hyvällä mallilla lahjojen suhteen, kun puolelle lahjan ansainneista olen jo jotain hommanut. Mulla on vaan tapana vähän päästä mopo käsistä noiden suhteen. Vähän on pientä hankittuna, mut jos vielä vähän lisää jotain! Jos tänä vuonna oikeesti yrittäisi vähän hillitä ja hankkia vaan "jotain pientä.." Valtaosa kumminki aikuisia, joille lahjat tulee hankittua. Kummilapsien lahjat on hoidettu jo, ONNEKSI!

Korttiaskartelua on tosiaan pakko jatkaa, visiot vaa loppuu ku en omaa sen suhteen kovin hyvää mielikuvitusta. Ja joka kortti on erilainen, vaikka voisi toteuttaa samanlaista tapaa kuin Niina, tekee aina kaksi samanlaista korttia. Osa korteista on isompia ku "normaalikortit", joten mun pitää askarrella niille kirjekuoretki. :) Ei tartte onneks odottaa kovin kauniita kuoria. XD Kirjastosta lainasin muutaman paperiaskartelukirjasen, josta toivon löytäväni ohjeet. Hyvin tässä vielä käy. :)
Myös pakettikorttien askartelun olen aloittanut, kivoja! :)

Lahjojen suhteen eniten ehkä "päänvaivaa" tuottaa kummien lahjat. Mitä heille keksisin. Tai no, oon joo keksiny kyllä, mutta taas tuntuu mopo keulivan.. :p Muina vuosina on ollu klisee, pullo viiniä. Tänä vuonna aion panostaa hiukan. :)

Tänää tai huomenna taitaa tulla Tiimarikeikka, kun vielä ehtii! :)
Joulukoristeitaki ois ihana saada ja kuusi! Moni on laittanu kuusen jo nyt.. Hassua. Kotona tottunut siihen, että se laitetaan aatonaattona (23.12).. Nyt oisin kyl jo valmis laittamaa omaan kotiinki, sais nauttia pidempään jouluntunnelmasta. Ensin pitäsi vaan saada koti siivottua ihan täysin putsisputsis ja ylimäärästä rojua heivata roskikseen. (oon huono tossa. :( )
Meillä sohva ja telkkaritaso vaihtoi paikkaa, kodista tuli heti paljon kodikkaampi ja nyt nautin vielä enemmän kotona olemisesta!

Huomista odotellessa! psssssst. hauskaa tiiossa. ;)

XoXo, Jane..

Ps. Alkaa yskä jo hiukkasen helpottaa, ja tänää olo on parempi ku eilen. Tosin 4 tuntiin mahtuu ainaki 45451316546546 aivastusta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3