My life.

My life.

perjantai 18. lokakuuta 2013

Sataa sataa ropisee.

Se alkoi eilen illalla koko, koko yön satoi ja oli rauhoittavaa ja mukavaa kuunnella kuinka sade ropisi. Koko aamun ja kuluneen päivän on satanu. Räntää välissä.

    LISTEN TO THE RAIN!


Tänää on noustu vähä aikasemmin sängystä ku eilenä. Eilen aamulla heräsin ja katoin samantien kelloa; 9.19. Tänä aamuna heräsin ja katoin kelloa; 9.19.. Oon täs saikulla ollessa heränny lähes joka aamu viimeistään puol kymmenen. Paitsi niinä aamuina ku kello on pitän olla soimassa. Yhtenä aamuna nukuin kymmeneen asti ennenku havahduin hereille. Muina aamuina se on nakutettuna viimeistään 9.30.. Tänää joutu nousee vähä sukkelammin, ku äiti soitti ettei sen auto lähe käyntii et saattaa olla, että tarttee mun autoa sitte lainaan täks ja huomiseks. Mulla onneksi toinen auto sitte ajossa, jos näin sattuu käymää. Isi kävi vaihtaas akun niien autoon ja nyt se sit pelaa sen verran et uskals äiti mennä töihin sen kans. Jännä nähä kuin käy. :D Me lähtää ite mökille isin avuksi laittaa mökkiä talvikuntoon.

Oli muutenkin ideana nousta ajoissa, ku ajattelin et kävisin kurkkaamassa noi Pasaatin Pyörremyrskyt. Käytin sit äitii kaupassa ja painelin Pasaatii. Tosin se jäi vähän pikaseks reissuks ku sovin sitä ennen Mikon kanssa, että näkyillään. Olin Seppälässä (kerkesin eka pyörähtää HM) ja sit se Mikko jo soittaaki. Sit heti perää toinen Mikko et kahvit kiehumaa, on kohta meillä. Sit ystäväni äiti sattui siihen samaa syssyy ja kuulumisia vaihdeltiin ja äitiki soitti viel siin välis. Jäi vähän toi shoppailu.. :D Noo ei se mitää, sain kumminkin jotain matkaani.

Noi kengät miä ekana bongasin ALEhyllystä ja aloin sovittelee. Kokoa 38 ainoastaan. Noo heitin monot jalkaa ja ei ne liian isoilta tuntunu. Katoin sitte hintalappua ja aletaulukkoa ja kengät ois jääny maksaa karvan alle 11€, joten päätin että nää muuttaa meille. Menin kassalle ja kassalla neiti ilmoittaa että meillä on noissa ja noissa nyt tommonen Ota 2 maksa 1.. No miehän sit ton sinisen paidan siitä hirveellä kiireellä valkkasin (Mikot odotti jo et saavun pelipaikoille! ) ja maksoin siitä 11€ ja sentit päälle. Kengät oli sitte ilmaset. Not bad. Koska, miäku näin noi, ni niis oli sitä jotain. Joku niissä veti mua puoleensa.. Noo sit oli vähän jänskä ilmottaa asiasta meillä asuvalle miehelle, että nyt sit kävi näin. :D Kyseinen mies ei oikein pidä mun kenkäkavalkaadista, niitä on kuulemma liikaa.. Oon kyllä aatellu josko raaskisin heittää poijjes muutamat parit mitä en oo käyttäny nyt viimisee 2 vuotee varmaa. Ellei enemmänki. Kirpasee, mut sit saan ostaa uusia jos menee vanhat roskiin. ;)












Tiistaina kävästii Kouvolassa Kristan kanssa, ja kyl sieltäki jotain tarttui matkaan. :) Kävin taivaassa (Lue: SINELLISSÄ) ja oh ja voih. Olin taivaassa. Sain sinne sitte törsättyä n. 50€.. Askartelutarvikkeisiin. Huhheijaa. Mut sain mitä tarvitsinkin ja vähä enempiki. ;)
Vähä päivitin samalla vaatevarastoa ja Krista sai mut puhuttua ostamaan itselleni uudet legginsit. Semmoset paksut ja lämpöset oikee.. :) Pipoa lähin metsästää mut ei sitä semmosta löytyny minkä oisin halunnu. Pari paitaa lähti matkaa kyl. :)

Pikasee räpsästyt kuvat ja miten sattuu henkarissa. Mut toi neule on aika mmmmm <3... Miä kyl ihastuin heti. Viel en oo raaskin sitä käyttää, mut ehkä se joku pvä pääsee päälle. :) Jospa miä saisin joku pvä samalla raivattua vaatehuoneesta ylimääräset käyttämättömät vaatteet poijjes ja roskikseen. On sen verran vanhoja ja käytettyjä. 


Nyt lähen ettii sieltä sekasotkusta jotain mökkivaatetta. Pitää varautua sateeseen ja pakkaseen. Eli se on taas kassillinen tavaraa viikonlopuksi. Olen myös hukannut uuden piponi johku. Kotiini kylläkin, tiedä sitte minne tänne.. Villasukkia ja jumpsuittia ja lämmintä vaatetta. Koira paksiin ja tankille, siiderikauppaan ja vois ehkä vähän glökii ja namuiki hakee. Ukot raatakoot pihalla, miä aion nauttia sisällä kirjasta ja lehdistä (eilenä ostettu HÄÄT-lehti ja mukana tullut hääkuvasto vielä avaamatta, namnam!) säästelin ihan tätä viikonloppua varten niitä. :) Otan myös tabletin mukaan ja jos siellä korvessa toi mun netti ees jotenkuten toimii ni saatan päivitellä tätä. :) Ku mul ois taas juttuu vaikka kuinka. :D

Adios!

XoXo, Jane...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3