My life.

My life.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Tääl ois teille pikkunen tehtävänpoikanen. ;)

Hyvää päivää ja hauskaa sunnuntaita! :)

Vapaapäivän aamu. Tai päivä. Sehän tää jo on. Etenki ku heränny puol kasilta. Aamupuurot huitastu naamariin ja huuhdeltu alas kylmällä maidolla ( <3 ). Keittiö odottais siivousta. Koko kämppä odottais siivousta. Kolmen tunnin päästä pitäs olla Haminassa serkkupojan rippijuhlissa. Äitin postipaketti pitäs hakea. Vaatekriisi juhlien takia, what to do. Noku ei jaksa ressaa ni istutaa sit tässä vaa.. :D Ei vaan niin kiinnosta tehä mitään. Duunit taas aika hyvin imeny kaiken energian.
On jääny toi kodinhoito ja "reipas vaimo"-moodi vähän retuperälle, mut en jaksa ottaa painetta siitä. Harmittaahan se ja vähän v*tuttaaki. Eilen saatii aikaseks vihdoin kalakeitto.. :) Yhdessä reippahasti tehtiin. Kalaliemi tosin vähän kiehui hellalle ja sen välittömään läheisyyteen (lasketaaks lattia välittömäks läheisyydeks? :D ).

Tulin tänne antaakseni teille pienen tehtävän. Voisitte listata mulle aiheita joista mun on listattava TOP 5.. Aiheita joita tahtositte tietää.. :) Kommentoikaa ja kertokaa! Innolla odotan, katotaa mitä keksitte. ;)

Lähtis nyt tonne pesuhuoneen puolelle, jos pääsis vähän alkuun tän valmistautumisen kanssa.. :) Rakkauden pitäs lähtä kans kyseisiin juhliin, mutta aamusella napsahti työkeikka saareen, et saa nähä kuin käy.. /:

Love and peace.

Xoxo, Jane. (ja  Donna ) :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3