My life.

My life.

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Illan fiiliksiä.

Iltaa..

Kylläpä oli taas huki. Huhhuh. :D Illan pelasti mussukan ihana tekstiviesti, awww. Oli kotiutunut mökiltä ja syöny sämpylöitä! _Ihanaa_, että muru tykkäs niistä. Ja kuulemma miustaki. ;) Itehän huitasin kans sämpylät nassuu, kera metukan ja aamupalajuuston, vähä kurkkua päälle ja avot. Ois tehny mieli syyä enempiki mut piti jättää tilaa pikkuporkkanoille ja dipille. ;) Kaikin puolin antoisa päivä siis ollu!
Mussukalle aamupuuro taas keiteltynä valmiiksi ja ehkä siit on mulle taas vähän jätetty. ;) Päätin et meil aletaa syömää puuroo joka aamu (niin kauan ku jaksan sitä keittää :D ) et jaksetaa ja kasvetaa isoiks! :p Ja ei aina jaksa leipää puputtaa. Tänä aamuna palasin hetkeksi lapsuuteen kun söin puuroa mansikkahillolla. <3 Tosin, hillo oli kaupan hilloa, ei mummin tekemää. Huomenna voisin kokeilla tuoreilla mustikoilla, jos noi on viel hengissä. :p
Haiskahtais vähän suurelta kokeilunhalulta maistella uusia juttuja (homejuustoon en koske) ja vois yrittää saada ruokavaliota hippasen paremmaks ku viimepäivinä. :) Katotaa kuin meitin käy.

Se olis nyt iltapisut ja pesut ja nukkumaa! :) Turvallinen kainalo jo siellä odottaa! <3

Hyvää yötä!

XoXo, Jane  <3

2 kommenttia:

  1. Voiko kukaan olla ällöonnellisempi :) <3 IHANAA...oot ansainnu kaiken ton...emäntä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon taas niin ällöonnellinen, i know ;) ja se tuntuu pirun hyvältä! On sen etee tehty töitäki. :) Tänks. ;)

      Poista

Saisinko kommentin? <3