My life.

My life.

torstai 1. marraskuuta 2012

Sometimes.

Moikku!

Nyt se sit vähän "kostautu" ku en aiemmin kirjottanu. Oon jo ihan unohtanu mistä mun piti teille jorista.. :D
Viime viikonloppu meni taas omalla painollaan, rapeloa vietellen  Oon ajautumas huonoille teille ku joka vklp taikajuomaa.. (:
Harmikseni osaan aina avata suuni joko väärällä hetkellä tai sanoa väärät sanat, tai muuten vaan aiheuttaa mielipahaa. But, life is a bitch and then you f*uckin' marry one.

Nyt täs makailen toista päivää kotosalla, sairaslomalla. Tiistai aamuna ku heräsin töihin (5.25 soi kello), pyörrytti aivan hirveesti kauheesti. Varmaan ikänä pyörryttäny niin paljon. Meinas ihan yrppä tulla. Jouduin kävellä seiniä pitkin ja vähän väliä pysähtyä nojailemaan. Hitusen pelotti lähtä ajamaan töihin, mut matka meni onneks hyvin ja selvisin hengissä perille. Työmaalle kävellessä näytti varmaan ku oisin ollu kauhees humalas.. :D Töissä sit heti vähän banaania ja maitoa naamarii, ajattelin et jos verensokerit niin alhaalla. Pikkuhiljaa alko helpottaa ja toistaiseks meni huimaus ohi. Sit joku 1.5h ennenku työpäivä oli lopuillaan, se alkoi taas.. Töistä kotiin sitte ja pötköttää ja makuulla ollessa melkeinpä pahempi ku seistessä. :/ Alko jo vähän pelottaa.
Katse piti kohdistaa aina liikkeen pysähdyttyä johku tiettyyn pisteeseen. Iltapäivällä sitte lähdin porukoille syömään, olo taas ihan normaali. Ei huimannu. Iltasella kotona ollessa se alko TAAS.. Mikko ku lähti ja jäin yksin, alko tulee vähän jännäfiilis.. Lähinnä se että jäi ihan yksin.. Soitin iltapäivystykseen ku alko jo ärsyttää ku kaikki pyörii. Niil ei ollu enää aikoi, sanoivat että seuraavana päivänä teekoosee jos jatkuu. Kysyivät myös oonko raskaana, en ole. Kaksi testiä tehnyt, molemmat näytti negatiivista. Kysyivät oonko syöny sinä päivänä, olen syöny ja jopa suht hyvin.. Ja juonukki. Ei osaneet sanoa oikeen muuta ku et paineet pitäs mitata. Porukoil oli onneks mittari mut sit tuli dilemma että millä sinne pääsen. Onneks on kavereita. Kiitos. <3 Kävin mittauttaa paineet ja ne oli ok..
Eilen sit huimaus jatkui EDELLEEN. Soitin sit työterveytee (elämäni ekan kerran!) ja siellä sit kerrottii et saattaa olla se tasapainoelinhässäkkä vähän tulehtun tai sitte hyvälaatuinen asentohuimaus. Myös flunssa alkoi vaivaamaan viime viikolla mut en kokenu sitä niin pahaksi että jäisin saikulle. No nyt sitte huimauksen JA flunssan takia saikulla, lääkäri oli sitä mieltä et se oli sen verran "pahana.." Tänää on jo parempi.. :) Sekä huimaus että flunssa. Pikkusen kyllä vielä heittää nupissa joo, pitää ottaa ihan iisisti.. Menee kuulemma itsestään ohi ja asettuu ajan kanssa.
Tiistai aamuna myös kurkku oli ihan kauheen tuntunen, ei uskaltan yskästä ku arvasin et on semmonen kumiseva ja kuiva ja "raapiva".. Mut nyt alkaa olla kaikki hyvin! :p

Palataa vähän ajassa taaksepäin. Maanantai.. Ei terve.. XD Tulin töiden jälkee himaa ja Mikko kävi huutelee lärväris teeseuraa. No lähin sit sinne teelle.. Oli hirrrrmu hyvää teetä! Mustikkamuffinin makusta Muumiteetä! Kämpäs tuoksu ihan ku Mikko ois leiponu..! :D Semmonen pikkuvaimo oikee. Siinä sit hetki ihmeteltii ja lähettii kaupunkii viettää köyhien kesken aikaa meiän Kristan kämpille (meil kaikil tili vähän nollissa. :s ) Siel sit istuttii koko ilta ja jauhettii kakkaa (melkeinpä aika kirjaimellisesti! :DDD ) juotii teetä ja NAURETTII.. Naurettii niin paljon! Ensinnäki puheenaiheet pyöri pierussa ja kakassa (sopii hyvin tyttöjen suuhun, mikko oli ihan korvat punasena välil.. :DD) ja sit vaan yleisesti naurettii Mikolle ja sen epäonnelle ja huonolle tuurille naisten kans etc.. Ja myös itselläni oli henkilökohtainen hässäkkä kokopäivän. Olin niin töhö! Ihmislapselle annettu hyvin rajallinen määrä älykkyyttä.. :D

Eilen iltasella oli kyl kiva et oli saikku ku sielt tuli kauhuleffoja! Mainitsinkin eilisessä pikkupostauksessa niistä. Se The Gift - Enne oli ihan sika hyvä! Pidin.. :) The Hills have eyes jäi kattomatta, liian splättäriä, ei jaksanu..

Mitäpä tähän nyt sit enää lisäilee. Alan ihmistäytyy ja käyn pikasee ulkoilmassa vähän haukkaamassa happea. :) Iltapäivällä sit olis tarkotus Niinan kans kattoa jotaa kauhua kans.. Ollaa yritetty ottaa tavaks et säännöllisesti pidetää tyttöjen leffailta/iltapäivä ja katotaa joku kauhu! :) Tää on nyt vast toka kerta, mut kovaa vauhtii kehittymäs.. :)
Ja en tiiä kuka tääl kämpäs oikee sotkee! O.o Hirvee siivo taas.. Hyi häpene..

Palaillaa!

XoXo, Jane...


"Sometimes I run
Sometimes, sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night
All I really want is to hold you tight
Treat you right, be with you day and night"

Ps. Joskus vois miettiä sanomisensa ja sen sanomisen ajoittamisen. Ei mulla muuta.. :D





1 kommentti:

  1. Vaikka ei leffaa, ni ois kyll aaaika jees nähä joka viikko ja jauhaa kakkaa<3

    VastaaPoista

Saisinko kommentin? <3