My life.

My life.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Rakas Juoppohullun Päiväkirja.

Heippu vaan!

Taasen ollu vähän laiskalla tuulella ja antan teidän odottaa uutta päivitystä, zori.. :) En ees muista mistä teille viimeks horisin, enkä jaksa käyä tarkistaa.. Olen huomannu että viimeaikaiset kirjoitukseni sisältää suht paljon samaa ; viikonlopunrientoja. Ja ylläriylläri niin tämäkin.. Ja ei, minulla ei ole alkoholiongelmaa, ongelma on ku se loppuu.. :D noeivaan. Hoidan työni kunnialla ja en laiminlyö velvollisuuksia. Viikonloppuisin voi ja saa ja pitää pitää hauskaa jos on mahdollisuus... ;)
Kuten minulla oli taas viikonloppuna. Hurrrrjan hauska vklp oliki!
Sain tytöiltä kutsun pikkujouluihin, ja tottakai oli suostuttava, koska kyseiset tytöt on ihania ja nää oli mulle ensimmäiset kunnon "kaveripikkujoulut", if you know what i mean.. :) Näitä kemuja odotettiin viikon verran ku kuuta nousevaa. :p

Viime viiko keskiviikkon vai oisko ollu torstain, meiä Krista soitti ja kysyi et oisko kuppijuttui perjantain... Hitto. Olin varastoinu kauheesti bile-energiaa lauantaita varten, mut hittohelkatti en muista millo oltais viimeks oltu Kristan kans kahestaa hörpyllä. Ois ollu kiva käyä kattoos Heli Kajoa mut ei oikei  aikataulu antanu myöten. Illanriennot muutenki mun kohdalta vähän lykkääntyi suunnitellusta, ku piti taas olla reipas; rykäsin kevyen 14h työpäivän.0700-2115, ja alle 6h yöunilla. Ilta oli siis suht vauhdikas.. :D pilkun jälkee kerättii tyypit mukaa ja lähettii Kristan tykö jatkoille, itsehän en yleensä harrasta jatkoja. Jos joskus satun jatkoille ni juon vaan vettä tai käyn nukkuu :D et kutsukaa vaa... XD Täl kerral kävi toisin, viel puol seiskan aikaa aamusel hörpin viinaa nokkamukista ja Krista maistelee unta.. :D Kyl mustaki lopulta loppu virta ja hetkeks ummistin silmät. Unta sinä aamuna joku 5-6h ja nyt voin sanoa et se rehellinen rapelo oli taas käymässä.

Siirryin Kristalta kotiin potee päänsärkyä (ja ilman mitää särkylääkkeit, ku kipu ihan itseaiheutettua..) ja keräämää voimia pikkujouluja varten. Lopulta selvisin juhlapaikalle. Ensimmäisenä näen emännän (Stina) hienosti koristellun asunnon, ei voi tulla huono ilta. "HEI HEILUTA SUN JOULUKINKKUA!" Näihin kemuihin oli panostettu, Stina oli tehny meille kaikille mahtavat puuhapussit. Pusseista löytyi joulupipruja, laastareita, kondomit, iskulauseet, Savett-pyyhkeet ja kuvakortti missä oli jokaiselle asento (ne jotka lukee Cosmoa tietää mistä puhutaan) Nautittiin eväitä ja pelattiin Aliasta. Ja tärkein, juotiin hyvin.. :) Meillä oli yhdistävänä tekijänä pukeutumisessa imagolasit.. Näytettiin siis hyvin fiksuilta ;) Baarissa ollessa ihmeen kauan 7 viinipäissää olevaa tyttöä kulki samas porukas.. :D lopulta bailattiin Vilman ja Siirin kans kolmestaa.. Ja sillä viinanmäärällä mitä päivänaikana nauttinu, mun ois pitän olla pilkun aikaa pöydän alla oksentamas ja ottaas lepii... mut Eeeeeeeeei.. Tarkoitus oli saada niin kamala humala Ja krapula että voin nukkua koko sunnuntain.. Vituiks meni.. :D kokopäivässä en poistunu kotoa, mut en ollu kuolemakaan. Illalla sit hertta ilmoitti olemassaolostaan ja kävi koputtelee aika ankarasti.. Yöllä oli sit elämäni ekat ja kamalimmat viinapirut..

Nyt joudun päättää tän Juoppohullun Päiväkirjan näihin kuviin (kuvia viikonlopulta saatte myöhemmin) ja tunnelmiin, jatketaan myöhemmin lisää.. :) Nyt on lähdettävä töihin..

XoXo Jane <3

Ps. Pahoittelen typoja, kirjotin tän mun uudella mussukalla. Opettelen ajamaan tätä vasta ;) meil alkaa jo syntyä syvä rakkaussuhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3