My life.

My life.

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

10 000 meni rikki! :)

Heiii, hienoa! Blogin kävijälaskuri yli kymppitonnin, siistii! :) Blogin synttäripäiväkin lähestyy, samoin minun omani (on sinne kyl vielä vähän matkaa. )

Nyt parina yönä ei oo onneks tullu kummituksia vastaan, aika varovaisesti hiippailen makkarissa sen tapauksen jälkeen. Varovasti aina kurkkaan ovelta nurkan taa missä sen tapasin.

Ah, vapaapäivä. Tänää ois tarkotus lähtä Kristan kanssa rantsuun, riippuen toki miten keli antaa myöten. Vaikuttais kirkastuvan / suht aurinkoiselta, näin sängystä valonkajoa tuijottaen. :) En oo viel jaksan nousta sängystä ku vessaan, mmm nukuttais vielä..
Shoppailemaankin tekis mieli mut rahattomana se on hitusen vaikeaa ja epämukavaa. Perjantaina tulee viimein tili, ja valtaosa menee samantien. :/ Kauhee kasa laskui, vuokra, auto tarvis uuden renkaanlaakerin, sitäjatätäjatota hankintaa, sunnuntaina 60euron junalippu.. Eipä taas paljon jää käteen. :( noistaki kaikki ns. "pakollisia". Perjantaina ei siis auta ku maksaa laskut ekana pois ja laskea budjetti sitten. :)

Perjantaina tosiaan tapahtuu muutakin kuin laskujen maksu. Mulla alkaa vapaaviikonloppu, ja aioin viettää sen aivan muualla kuin kotona, saati Kotkassa. Lähetään rakkauden kanssa hänen sukulaisilleen Varpaisjärvelle ja Paltamoon. Veljenpojalla rippijuhlat. Tosin ei tiedetty niistä juhlista reissua suunnitellessa. Alunperin oli suunnitelmana vaan, että rakkaus lähtee lomareissulleen sinne ja tulee juhannukseksi takasin ja Miehikkälään vanhempieni mökille. Itse ehdotin lähteväni mukaan ku pääsen sit junalla pois ku maanantaina taas aamulla töihin. Jäin vähän viel arpomaan et lähtiskö sit kumminkaan. Sit tuli kutsu juhliin ja myös minut ilmoitettiin, joten hyvä syy sitten lähteä.. :) Sunnuntaina saavun sitten junalla kotiin. Hassua olla monta päivää/yötä AIVAN yksin kotona. Ei edes Donna kotona. /:

Nyt pitäs käyä siivoomaa näin vaparin kunniaksi, et ehtis sit muihin juttuihin.. :)

XoXo, Jane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3