My life.

My life.

perjantai 15. helmikuuta 2013

Kipinä.

Sanoisinko et aika makoisan tuntuinen toi selkä nyt. Hitusen on kosketusarka, auh.. Kyl täst hengissä selvitään mut katotaa kuin tuskasena.. :D Etenki ku koht nykäsee farkut jalkaan ja lähtee kylille.
Autossa hankaa toinen etulaakeri, tilasin uuden ja viikonloppuna Kurpitsa pääsee "lääkäriin".. Saadaan isännälle tekemistä viikonlopuksi.. ;) Huomasin myös Kurpitsassa naarmun toises kupeessa. No, mun elämä ei onneksi kaadu siihen. Pystyn elämää parin rutun kans. Mut toi laakeri kyl pitää hullua meteliä ja pelottaa et leviää koht koko hässäkkä.. :D Sain aamulla viestin että voin noutaa tilaamani osan, joten kohta mentävä. Samalla reissulla voisi käydä äitiliiniä moikkaamas.. :)
Ajattelin olevani reipas ja et kävelen  tohon motonettii hakee sitä osaa, heitän sen tähän ns. kotosalle ja sit lähen tallailee Lankilaa.. :) Matka ei oo mikää, tost ku sillan yli hilpasee mut se oma motivaatio.. Halojaaaaaa...? Joo, hukassa on.. :( Päädyin siis ratkaisuun että menen autolla, yllätän Jannin ja haen sen koulusta ja mennää sit yhessä varaosaostoksille. :)

Mul tekis mieli jäädä jorisee teille enempiki tänne, sain eilen taas kipinän kirjottamiseen ja se teksti vaan tuntui ilmestyvän toho näytölle.. :) Mutta nyt on aika vähän rajallinen ja aiheena ois varmaanki ollu mun onnellisuus ja ihmetys sen suhteen joten tekstiä tulisi uskoakseni ihan kiitettävästi. :) tekis mieli kirjoittaa lähes kaikista vähänki syvällisistä ajatuksista tai aiheista mistä on mahdollista kirjottaa. Olis hauska saada tää kipinä säilymään. :) Työputki ku alkaa hellittää alkais mahdollisesti muuttorumba. Oma tällä kertaa. ;) How cool is that.. ? Tuntuu kuin oisin kasvamas aikuiseks, hrrrr vähän haikeeta ja pelottavaa kyllä.. :)

Nyt täytyy joutaa! :)

XoXo, Jane... ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3