My life.

My life.

torstai 31. tammikuuta 2013

Oh, day off!

Ny näyttääsi siltä ettei hyvältä näytä. Vai näyttääkö sittenki.

a) Finally! Mun vapaapäivä. Se on hienoo.
b) Väsyttää mut ei jaksa pyörii sängys puol unes, ni ennemmin pyörin hereil.(kellohan oli toki jotain 7.15 ku alotin kirjottelemisen, seikkaillu siel sun tääl täs välis..)
c) Tää yskä vaan jatkuu. Eilen illal töissä tuli joku ihme hengenahdistuskohtaus. Samanoloinen minkä välillä saan kissan kanssa samassa sisäilmatilassa ollessa. Nyt hengitys _taas_ pihisee ja rohisee ja tuntuu vaikeelta hengittää. Tää on ollu sama juttu parina aamuna. Uskaltaisko veikata keuhkoputkentulehdusta? Vielä ei ihan kauheen pahasti tunnu et norsu istuis rinnan päällä.
d) Tänää tekis mieli _vaan olla_..
e) Mut ei vaan voi. Pitää kuorruttaa voikkarikakku (mmmmm..) ja äiti ja Janni ainaki tulee kahvittelee, ni pitää siivotakki vähäsen. Tuo rakkaus kun eilen vähän jätti sen tekemäti ku NUKKU KOKO PÄIVÄN.. :D Myös noita lumia voisin pikkusen käyä pihal työntelees (en tosin kyl tiiä minne ne pitää tuuppaa. O.o). Näyttää vaan kyl turhan märältä ja painavalta tuo tavara. Mut voisin olla hyvä tyttöystävä jos oisin niin kovin reipas.. :D
f) Pyykit on jo konees, olen siis hyvää vauhtia olemas reipas.. :D

Heh, toi koira on ihan mahoton. :D sillä on oma kunnon peti makkarin nurkassa ja sängyssä (tällä meinaan siis ihan ihmisten sänkyä) makaaminen semmonen nounou-juttu. Sen että Arttu lähti kouluun ja paino ulko-oven kiinni perässä, ni jo Donna nosti itsensä omasta pedistään ja käveli Artun sänkyy nukkumaa.. :D nooo, olkoot. Välillä ne muutenki niin söpösti Artun kans nukkuuvat kahestaan siellä.. :)

XoXo, Jane.. ♡

ps. Ihan hetken viel pötköttelen ennenku rupeen superreippaaks. :) ja sit jos yrittäs lopettaa tän älyttömän ressaamisen samal. Katon kelloa ja nyt jo tulee tunne et täs päiväs ei riitä tunnit etc. Ja ei ehi tekee juuri mitään. Ei sen puoleen, ei mul siis tosiaan mitää "pakollista" puuhaa ole, omia pikkusuunnitelmia vaan... mut silti! O.o

Pps. Saa nähä saanko auton ylös alapihalta vai kuinkakohan käy.. o.O ei sen puoleen, ei mun kyl tarttis mihkää mennä tänää. Tosin, ruokakauppa kuulostais kyl ihan kivalta, tost naapurist ku ei ihan kaikkee sitä saa mitä tekis mieli.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saisinko kommentin? <3